Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. K

    Kara Sevdalılar

    Cevap: Kara Sevdalılar allah razı olsun ustam.allah bize rahmeti ile muamele etsin inşallah.
  2. K

    Acılmış yığma ve mezarı

    Cevap: Acılmış yığma ve mezarı eline sağlık ustam gerçektende güzel paylaşım
  3. K

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı evet sarpedon usta benim.köstebek06 ankaradan.
  4. K

    ağaçlardaki işaretler

    Cevap: ağaçlardaki işaretler avcı ustanın dediği gibi ağacın etrafında ya ermeni yada rum malı olabilir.fazla derinde değildir.en fazla 1 metre derinliğindedir.dedektör ile iyice araştırma yap.
  5. K

    kapak taşı

    Cevap: kapak taşı ustam ben günüllüyüm.
  6. K

    kaya mezarı

    Cevap: kaya mezarı avcı ustam maşaallah cesaretini taktir ettim valla.zaten sende bir dağcılık ruhu olduğunu ta konyada anlamıştım.bende de erzurum da aynen böyle bir yer var.hatta bundan daha dahada tehlikeli bir yerdeydi.bizde dünya malı dünyada kalır hesabıyla riske girmek istemedik.çok...
  7. K

    orjinal yılan...!!

    Cevap: orjinal yılan...!! kukır ustam gerçektende yılan bayağı büyükmüş.avcı ustam allah'tan fark etmiş.yoksa iş yaş olabilirdi.çok şükür sana bir şey olmamış.verilmiş sadakan varmış.
  8. K

    Romada tuvalet...görsel

    Cevap: Romada tuvalet...görsel eline sağlık avcı ustam.güzel paylaşım..
  9. K

    Romada tuvalet...görsel

    Cevap: Romada tuvalet...görsel adamlara bakya hiç utanma arlama yokmuş bunlarda.insan yan yanada tuvaletini yapabilirmi.demekki zamanında yapanlar varmış.
  10. K

    işareti ve girişi

    Cevap: işareti ve girişi eline sağlık ustam gerçektende güzel işaret ve güzel örnek olmuş.
Üst Alt