Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. KARE(KUKIR)

    Doğadan 2

    Cevap: Doğadan 2 seninde gönlüne sağlık kardeşim evet biraz uzaklaşmak iyi geliyo harbiden. saygılar.
  2. KARE(KUKIR)

    Doğadan 2

  3. KARE(KUKIR)

    Üçgen oyma!

    Cevap: Üçgen oyma! KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  4. KARE(KUKIR)

    Doğadan (karışık)

    Cevap: Doğadan (karışık) saolasın kardeşim yok tam profesyonel olmasada işimi görüyor inşallah elimde oldukça fazla çekmiş olduğum fotolar var ara ara paylaşacağım. gönlüne sağlık harbici ustam.
  5. KARE(KUKIR)

    Doğadan (karışık)

    Araziye yada ava balığa gittiğim zaman bulduğum ilk fırsatda oldukça keyifli olan bu kareleri çektim ve siz dostlarla paylaşmak istedim iyi seyirler artık ne deyim:)
  6. KARE(KUKIR)

    ortaya karışık

    değişik zamanlarda tutduğum balıklar ortay şöyle bi karışık yapalım dedik bıldırcında arada kaynasın artık:)
  7. KARE(KUKIR)

    nevşehir göreme

    Cevap: nevşehir göreme gezilmesi gereken bir yer gerçekten kısmet olmadı daha ama inşallah hep beraber olur asiavcı ustam.
  8. KARE(KUKIR)

    Aslan(paylaşım amaçlı)

    Cevap: Aslan(paylaşım amaçlı) usta bölgeyi bende bilmiyorum bu fotorafı bi arkadaştan aldım çok beğendim ve paylaşmak istedim günümüze kalan bi şaheser olduğunu zannetmiyorum ama mükemmelliği ile göz dolduruyor.
  9. KARE(KUKIR)

    kayada yüz işareti

    Cevap: kayada yüz işareti
  10. KARE(KUKIR)

    Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!!

    Cevap: Ustalar Yorumlarınızı Bekliyorum !!! son üç resimle ilgilen bence güzel bi boşluk tespiti sana yeri söyleyecektir fazla uzakta olacağınıda zannetmiyorum usta aynı kaya üzerinde yada hafif meğil verecek arazi yolunu tespit edeceğinden eminim.güzel bi oda mevcut bence.
  11. KARE(KUKIR)

    s.a

    Cevap: s.a hoşgeldin ufuk kardeş.
  12. KARE(KUKIR)

    3 oyma

    Cevap: 3 oyma KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  13. KARE(KUKIR)

    yatay oyma farklı

    Cevap: yatay oyma farklı KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  14. KARE(KUKIR)

    Fil işareti

    Cevap: Fil işareti Mükemmel tek kelime.
  15. KARE(KUKIR)

    Buluntular

    Cevap: Buluntular Gönlüne sağlık usta harbi güzellermiş.
  16. KARE(KUKIR)

    S a

    Cevap: S a Hoş geldin sefalar getirdin zehir usta.
  17. KARE(KUKIR)

    Kaya mezarı acılmamış

    Cevap: Kaya mezarı acılmamış DİĞER FOTO ÇOK KÜÇÜK OLDU:) KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  18. KARE(KUKIR)

    Kaya mezarı acılmamış

    Cevap: Kaya mezarı acılmamış KAÇAK KAZIYA HAYIR...
  19. KARE(KUKIR)

    Küçük Bir Çocuk Ve Dua

    Deniz kenarına oturmuş, gözlerinide ilerdeki bir noktaya dikmişti. Belki de bir saattir öylece duruyordu. Onun bu hâli, alışveriş için balıkçı sandallarının kıyıya dönmesini bekleyen bir ihtiyarın dikkatini çekti. Yaşlı adam, seke seke onun yanına gidip: - Merhaba delikanlı!. dedi...
Üst Alt