Arama sonuçlarınız | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma gördüğün yer yokmu cantar usta bulamıyoz arkadaşım ne yapak acemiyiz işte üstü kapalı konuşuyon hep varsa var yoksa yok sen kazmıyorsun ya ustam bunda ne var saygılar
  2. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma slm ersan usta hangisi yatan aslan kolay gelsin
  3. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma Selam usta net gördüğün yer varmı foto da işaretleyebilinmi kolay gelsin
  4. star50

    diktörtken oyma

    Cevap: diktörtken oyma slm ersan usta bizde böyle bir cubuk var 2 kişilik arkadaşın vavasının cubuklar böyle yapınca ne anlama geliyordur cubuklar senin bilgin var kolay gelsin
  5. star50

    diktörtken oyma

    arkadaşın durdugu yerde dikdörtken dikdörtkenide çevirince kuşa benziyormu önündeki çukur kolay gelsin
  6. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir boşluk aldıgım alan 2 tane kare oymalı kayaya 15 mt civarında tek olan üstü beyaz olan oymaya 10 mt civarında kolay gelsin
  7. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir http://hizliresim.com/ZN1Qzz http://hizliresim.com/jJY1XW Bu kayaya 30 mt uzaktan cubuk tutuyoz dört bir yanından çubuklar hep bu kayaya geliyor üstünde sag cubuk saga solda sola açılıyor kolay gelsin
  8. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir http://hizliresim.com/nPGmJ5
  9. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir Slm cantar ustam açılmış yer yık dikdörtgen oyma zaten 10 cm ye 25,30 cm gelir kuş kafası nerde oldugunu görmek istiyorum kolay gelsin
  10. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir çökme degil biraz kurcalamışlar kolay gelsin
  11. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir http://hizliresim.com/gljJE0][/url]
  12. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir bunlarda 1 inci oymanın ve birbirine bakan oymanın fotoları üsttede ufak yıgma var asiavcı ustam yıgmanın üstü yıgmanın üstünden uzak işaretin yeri
  13. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir bunlar ikinci resmin fotoları
  14. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir Selam bu oymalar dogalmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin
  15. star50

    bu işaretler ne olabilir

    Cevap: bu işaretler ne olabilir 2 .3 üncü resimler aynı yerde 1.4.5 ayrı yerde arası 150 200 mt tahminim kolay gelsin
  16. star50

    bu işaretler ne olabilir

    slm bu işaretler dogalmı 150 200 mt iki ayrı kayalıkta bunlar
  17. star50

    açılmış yer ve çevre fotoları

    Cevap: açılmış yer ve çevre fotoları Güncel
  18. star50

    kaya mezarlik alani.

    Cevap: kaya mezarlik alani. ersan usta hep görsel diyon kardeş azda kendi açtıklarını göstersende iştahlansak ustam kolay gelsin:D
  19. star50

    açılmış yer ve çevre fotoları

    Cevap: açılmış yer ve çevre fotoları
  20. star50

    açılmış yer ve çevre fotoları

    Cevap: açılmış yer ve çevre fotoları
Üst Alt