2 kili murc birde kalip isareti bir tasin ustunde | Define işaretleri ve anlamları

2 kili murc birde kalip isareti bir tasin ustunde

ersan

Vip Üye
murclu kaya mezari

bu yerde uzak cekimi

ust cekimi

bu yerde arkada 5mt yerde

(alkış)koptum:confused::eek:

impossibleman

Kullanıcı
Cevap: 2 kili murc birde kalip isareti bir tasin ustunde

İşaretlerin içini temizleyip net fotolar koysanız ve çevreyide çekseniz iyi olurdu. Doğalada benziyor ama ben mezarlar olduğunu düşünüyorum. Bir çoğu fakir mezarı sanırım. İyi bir dedktör daha çok yardımcı olabilir. Çevre fotosu lazım atarsanız iyice bakabiliriz. Birde burda merdivenler ile çıkılan yüksekçe bir yer varmı. Kayalık yada yığma gibi biryer. Merdiveni özellikle sordum. Yukarı tepede olablir bu yer.

ersan

Vip Üye

Merhaba impossibleman usta bu resim cektim her yer kaya mezarli ,,RIM,, MRZARLARI ta hic biri acilmamis 1km guney dou tarafinda eski rim yerlesim yerleri var bu yerein 500mt kadar yununde kapali mahzenler var zamaninda birkactanesi acilmis ama bana bir kac yer var cubuklar bosluk veriyor ama hic isasret yok.ustam o nal isareti icin ne deyecen ursmaya deyer mi cok uzaktan nokta verdeiler cubuklar.

ersan

Vip Üye

Merhaba fakir--baba kac metrede acaba bana bu isaretin usune veriyor nokta acaba NAL isareti mi bende bisey anlamadim kismetse bir yoklayacam ustm hic aklima gelmedi.yinede cok saol ustam hatirlatin icin .

Erdem

Vip Üye
Vip Üye

1.Resimi Fil'e benzettim dişleri görünmüyor kuyruğuda görünmüyor aklında bulunsun ustam Fil kesin definedir

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

bayağı eski bir yermiş adak bağlama yeride var kesin mezar

Üst Alt