Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimde siyah içine aldığım yer taşlık yığma yanılmıyorsam kontrol edilebilir bide diğer çizgi içine aldığım yerde güzel duruyor orasıda bakılmalı bence fazla anlamıyorum ustalar daha iyi yorumlar öle umuyorum benim fikrim iyi forumlar..
ustam cok unemli bir insanin mezari var ama tuneli de olmali bu yerin
tam,,x,,yaptim yerde mezar kaliyor ordaki burma armut ve bir kata az yun verilmis sekilde yapilmis ve ordaki ,,v,,isarteti sivri ucu tam oraya veriyor noktayi.
sistemlivede tamamen para için yapılmış yer üçleme denen şeyin netini bulmuşsun büyük üçgen var küçüğünüde bulmuşsun burkulmuş armutta var şimdi üçgeni tamamlamak lazım ağaçların ara mesafesini adımla iki armutun özellikle arasını bilelim burada birde kuyu olacak üç taş parayla ilgili burada 4. taş olduğunu vede kare yaptığını düşün yani üçgeni kare yap yada dikdörtgen 4. taş varsayılan nokta hedeftir asiavcı usta yapmış tek olan taşın resme göre solu iki yakının mesafesi kadar sola bir kazık çak 4. taşı orada kabul et altına bakıver malı taş içinde olabilir