5 civcivli tavuk | Define işaretleri ve anlamları

5 civcivli tavuk

trajan

Kullanıcı
bakın o beş civciv 4 çizginin oluşturduğu dikdörtgenden başka bir şey değildir.. Taş yığınları ve oraya bakan civcivler şaşırtmaca... o oluşan karede civcivlerden itibaren bir Tuğla ya da tebeşirle aralarını düzgün çizip kareyi oluştursan mutlaka bir köşe çok farklı V olacaktır ... o açı istikametinde oda vardır...açıyı ölçebilsen mesafede almak kolaydır.. Bu arada ortadaki civciv odanın dolu olduğunun yani boş oda olmadığının işaretidir.

star21

Kullanıcı
Cevap: 5 civcivli tavuk

emegine saglik kardesim..farkli bakis acisi..

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

Tesekkurler bilgi icin.
acaba resim varmiydi suan gorunmuyorda.

star21

Kullanıcı

yok dostum resimsiz..

tuarec

Kullanıcı

güzel paylaşım tüm bilgi sunumlarınız için teşekkür ederim

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bakın o beş civciv 4 çizginin oluşturduğu dikdörtgenden başka bir şey değildir.. Taş yığınları ve oraya bakan civcivler şaşırtmaca... o oluşan karede civcivlerden itibaren bir Tuğla ya da tebeşirle aralarını düzgün çizip kareyi oluştursan mutlaka bir köşe çok farklı V olacaktır ... o açı istikametinde oda vardır...açıyı ölçebilsen mesafede almak kolaydır.. Bu arada ortadaki civciv odanın dolu olduğunun yani boş oda olmadığının işaretidir.

muhterem, çok farklı bir bakış açısı. hiç böyle bir civciv çözümlemesi duymamıştım. (saçmadır ve ya olmaz demiyorum . yanlış anlaşılma olmasın.)

sadece ben böyle bir çözümleme duymadım. ama aklıma yattı. mantıklı olabilir. üstadım şunu birde paint gibi bir programda çiziktirip resmini yaparak gösterseniz. çok makbule geçerdi. civciv çözümlemesindeki versiyonlara eklenebilecek bir bilgi olabilir.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Güzel paylaşım(alkış)

Üst Alt