kanalin sonunda her sey olabilir ya mezar ya kasa.
gandalf ustam yukardan bakınca doğal gibi duruyo değilmi ?üstadım eline emeğine sağlık güzel bir görsel olmuş.
Ersan usta buradan cok makine gecti.o yerda ya metal yok,yada 30cm daha cok derin.
merhaba abi burda orta derecede bir roma dunemine ayir bir kaya mezar odan var bu basetin yer kasa yeri deyil bu yer bir sunak yeri ve bu sunak yerin tam usten bir ,,Y,,isrtain var ve yere zemine doru iniyor o basetim yerde kucuk bir mujde yeri olabilir o kasa yazdim yer o buuk carpi yaptim yer giris horasanlan sivanma .burda istersen bir horasan testi yapabilirsin .
100 gram sirke
50 gram tuzlu suyu karistir ve puskurt bu cizdiyim yere bak gurecen horasan olan yerde bu karisimin tepkisi baska oluyor saten kendin anayacan horasan yeri nekadar sivali oldunu .
merhaba ustam bu yeri tutacak makine yok bu yerin derinli en az 3 mt vardir ama kesin ordadir kaya mezar odasi .Ersan usta buradan cok makine gecti.o yerda ya metal yok,yada 30cm daha cok derin.
hayır buda nerden çıktı şimdi üstad herşeye doğal dediğim içinmigandalf ustam yukardan bakınca doğal gibi duruyo değilmi ?