Acil yardım. | Define işaretleri ve anlamları

Acil yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

happy

Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar acaba bu taş ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz. Düşünceleriniz nedir.

v3w0n.jpg

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Cevap: Acil yardım.

Foruma hos geldiniz.
Konu acma kuralini ihlal ettiniz.
Konuya uygun baslik secip konu altina tekrar yazin.bu sekli ile konu ilerlemez.

Lutfen kurallara dikkat edelim.

Konu basligi bildirin lutfen.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

adamı az sıkıştırın bilse zaten bize sormazdı adam bin pişman olmuştur bu şekilde misafire davranılırmı konu yanlışsa bizler doğrusunu demeliyiz

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni

adamı az sıkıştırın bilse zaten bize sormazdı adam bin pişman olmuştur bu şekilde misafire davranılırmı konu yanlışsa bizler doğrusunu demeliyiz

çalkaya, üyemize olması gereken cevabı verdim,konu açarken veya cevap yazarken !!!Konu & Cevap Yazma Kuralları!!! diye bir alan var,burayı ihlal etmemeli bu şekli ile konu ilerlemez,artık acil cevap tarzı konulara pek dikkat eden yok,dikkatta edilmesin zaten.
herkez acil yardım diye konu acarsa başlıkların hepsi acil yardım olur,daha sonra sen geldiğinde yaa ben hangisine yorum yazmıştım diye arar durursun,
bu uygulama site görevlilerinin rahat etmesi için değil,konu sahibinin konususun daha doğru ilerlemesi yapılan bir uygulamadır.bunu en iyi bilenlerden biri sen olmalıydın.bu konuda seninde isyan ve sitemlerin olmuştu.
zararına değil yararına olmanın peşindeyiz.kimseyi pişman ettirecek yorum yazmadım,konu sahibi bu yorumu dikkatli okursa,bizi anlayacagından şüphem yok.

iyi forumlar.

[W]konu kilit: doğru başlık ile burdaki resmi kopyala yapıştır yaparak yeni konusuna alabilir.[/W]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt