Cevap: Acil yardım.
adamı az sıkıştırın bilse zaten bize sormazdı adam bin pişman olmuştur bu şekilde misafire davranılırmı konu yanlışsa bizler doğrusunu demeliyiz
çalkaya, üyemize olması gereken cevabı verdim,konu açarken veya cevap yazarken !!!
Konu & Cevap Yazma Kuralları!!! diye bir alan var,burayı ihlal etmemeli bu şekli ile konu ilerlemez,artık acil cevap tarzı konulara pek dikkat eden yok,dikkatta edilmesin zaten.
herkez acil yardım diye konu acarsa başlıkların hepsi acil yardım olur,daha sonra sen geldiğinde yaa ben hangisine yorum yazmıştım diye arar durursun,
bu uygulama site görevlilerinin rahat etmesi için değil,konu sahibinin konususun daha doğru ilerlemesi yapılan bir uygulamadır.bunu en iyi bilenlerden biri sen olmalıydın.bu konuda seninde isyan ve sitemlerin olmuştu.
zararına değil yararına olmanın peşindeyiz.kimseyi pişman ettirecek yorum yazmadım,konu sahibi bu yorumu dikkatli okursa,bizi anlayacagından şüphem yok.
iyi forumlar.
[W]konu kilit: doğru başlık ile burdaki resmi kopyala yapıştır yaparak yeni konusuna alabilir.[/W]