acill ustalar sizce kapakmı ?? | Define işaretleri ve anlamları

acill ustalar sizce kapakmı ??

axiqonyali42

Kullanıcı
selamın aleyküm ustalar sizce kapakmıdır bu saygılar

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Cevap: acill ustalar sizce kapakmı ??

kardeşim birinci resimdeki sal gibi görünen taş diğerlerinden farklı doğal değil üstündeki kanalmı yoksa kırıkmı anlaşılmıyor kapak olabilir üzerini temizleyip resimleseydin güzel olurdu diğer resimlerdeki taşlar toplama bir araya getirilmiş gibi daha geriden çektiğiniz resimler varsa konunuza ekleyiniz etrafını görmek lazım sizi bu noktaya getiren rivayet iz işaret varsa paylaşın bu haliyle şudur demek çok zor bakalım ustalarımız ne diyecekler kolay gelsin...

axiqonyali42

Kullanıcı

kardeşim birinci resimdeki sal gibi görünen taş diğerlerinden farklı doğal değil üstündeki kanalmı yoksa kırıkmı anlaşılmıyor kapak olabilir üzerini temizleyip resimleseydin güzel olurdu diğer resimlerdeki taşlar toplama bir araya getirilmiş gibi daha geriden çektiğiniz resimler varsa konunuza ekleyiniz etrafını görmek lazım sizi bu noktaya getiren rivayet iz işaret varsa paylaşın bu haliyle şudur demek çok zor bakalım ustalarımız ne diyecekler kolay gelsin...

ustam saolasın öncelikle arazide dolanırken üstü oyuk bu kayayı gördüm ve taşla bir-iki vurdum taşın içi boş gibi ses geldi bende bir bakmak istedim ve taşı kırdıktan sonra altı boş çıktı işlenmiş toprak çıktı biraz daha temizledim baktım bu kaya çıktı alttaki olan uzun şekilde devam ediyor taşın altına doğru gidiyor o toplama dediğin taşta ters şekilde çıktı topraktan tümdü kırdım alttan öyle burun gibi bişey çıktı ustam

bu kayanın altı ustam

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

sorunun cevabını yine sen ver. sadece bir takım bakır çubuk ile hemde. al çubukları ve tam üzerinde bak bakalım
4 metre yanına kadar boşluk tespitin var ise hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle yemek nasip etsin diyelim konyalı.

karanar

Kullanıcı

usta bende şunu anlamadım. madem eşmiş kapak taşına kadar gelmişsin. devam et de biz de anlayalım kapak mı değil mi, başarılar.

axiqonyali42

Kullanıcı

sorunun cevabını yine sen ver. sadece bir takım bakır çubuk ile hemde. al çubukları ve tam üzerinde bak bakalım
4 metre yanına kadar boşluk tespitin var ise hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle yemek nasip etsin diyelim konyalı.

Eyvallah ustam saklasin normal bir cubukla baktım eni 1 uzunluğu 2.5 m bir boşluk verdi

axiqonyali42

Kullanıcı

Ustam 2.5 m ye 2.5 boşluk tam bu taşı cevreliyor

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Ustam 2.5 m ye 2.5 boşluk tam bu taşı cevreliyor

yapmış olduğun boşluk tespitinden ve sonucun 2.5*2.5 m olduğundan eminsen hayırlı olsun konyalı kardeşim. daha fazla düşünecek bişey kalmamış. kestirmeden değil otobandan, yasal v.s. gibi. ben olsam bir de pirinç (sarı) çubuk konusunu okurdum. bu konuyu da okursan nasıl bir değerli ile karşılaşacağını da bilirsin. malum bu işler hesap kitap işi, karadüzen yapanlar hala yapıyor. bilimsel çalışman lazım. çalışmanın sana ne vereceği konusunda bir fikrin olmuş olur.

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

geçenlerde görmüştüm böyle bişey bi alanda o taşı kaldırınca altında mezar çıkmıştı oldukça benziyor açılmış olan o yere

Üst Alt