ustalar bu yer tam 3 mt yukarda kaliyor.
ustam haklisin sindik putun resimleri biurkerede yuklersem putun kis arkadaslara nerden bunca bilgiyi paylasacaz azar azar olsun ama uz olsun bende sade hep bitki noiktyalari resme cekiyorumersan ustam bizim gibi müsrif degil biz elimizdekileri 2 günde paylaşıp bitiriyoruz ertesi günde pişmiş kelle gibi sırıtıyoruz ersan ustamın tarzı bizden farklı günlük tek bir resim ikinciyi para versen yükletemezsin valla ama tekde olsa siteyi hiç boş bırakmıyo takdir ediyorum kendisini emegine saglık
Senin resimlerinle az usta yetişmedi ustam,Kimde acaba hakkın yok,Sana tek resim benden yana sorun değil bu işte son noktalar adamı usta yapar,Şiir gibi olduustam haklisin sindik putun resimleri biurkerede yuklersem putun kis arkadaslara nerden bunca bilgiyi paylasacaz azar azar olsun ama uz olsun bende sade hep bitki noiktyalari resme cekiyorum
ozaman burda bende isler basliyor abibana burnunun, ucuda endamını çıkarmaya yetiyor.
ben arkadaşlarımız için söylüyorum. bahar bir gelsin,siz o zaman görün resimler nasıl çoğalacak. değilmi ersan ustam.