S.a. evet bende aynı İkizceli ustam gibi düşünüyorum.keşke benim bildiğim yer olsa idi.bende ilk önce selam---Lar..verip birer cay sıgara içerdik.tabii ilk önce ben ikramda bulunup sonra o kişiden ben ikram--lar..beklerdim.emeğine sağlık kurtini ustam. çok güzel paylaşımlar yapıyorsun. sende kimbilir daha ne görüntüler vardır.
burası kurtarma kazısı için yeterli görülmeyebilir de ,
ya bilinçsizce birileri karıştırır.
ya da bir tecrübenin eline düşerse,önce yatana bir selam verir,dünyalıklarından bir şeyler götürmüşmü diye ,uygun bir lisanla sorar . aldığı yanıt ,kendince kurtarma kazısına değiyorsa kimseye de sormaz.
emeğine sağlık kurtini ustam. çok güzel paylaşımlar yapıyorsun. sende kimbilir daha ne görüntüler vardır.
ya da bir tecrübenin eline düşerse,önce yatana bir selam verir,dünyalıklarından bir şeyler götürmüşmü diye ,uygun bir lisanla sorar . aldığı yanıt ,kendince kurtarma kazısına değiyorsa kimseye de sormaz.
Vallahi ustam, tamı tamına kurtarmalık duruyor ne yalan söyleyim.emeğine sağlık kurtini ustam. çok güzel paylaşımlar yapıyorsun. sende kimbilir daha ne görüntüler vardır.
biz kurtaralım bunu yazık edecekler sanduka mezar yoksa girişi guney batıdan bu yonu tam olarak pusulayla bulun ve saat 9.20 ile 1020 kala arası hadi hayırlı olsun bu kıyağımı unutma
Amele İşçi Lazım olursa hemen bende gelebilirim hani sizlere yardım etme açısından söyledim.kurtaralım asi usta, birine yazık etseler öbürüne okuruz bir tane değil ki canik dağları gibi sıralı mubarekler.