açılmış koltuk | Define işaretleri ve anlamları

açılmış koltuk

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
selamünaleyküm,

bugün haberlerde denk geldi, bende alıp burada paylaşmak ıstedım. belki farklılık gösteriyor olabilir fakat benim arazi tecrübelerimde oturduğunuzda ayağınızın yere değmediği koltuk yapılarında odalar ayak altında oluyor. benzer bir konu daha evvel açtığım konular içeresin de de mevcut. Bakınız... açılmış koltuk

Eskişehir'de frig vadisinde yapmış olduğum bir gezide yine güzel bir koltuk vardı fakat ayak yere değiyordu, o zaman fotoğraflama fırsatım olmadı, daha doğrusu kadraja sığdıramadım. ayağımın yere değdiği bu koltukta karşıya baktığımda yaklaşık 300-400 mt mesafede Tümülüsü andıran daha çok huniye benzeyen bir tepecik vardı ve açılmış olan girişi koltuğa bakıyordu.

neyse bu konuda paylaşacağım fotolar haber sitelerine aittir. Kahramanmaraş depreminde kalacak yer bulamayıp mağarada yaşayan bir adamın konusunu haber yapmışlar. mağara ve giriş üstündeki koltuk ve merdivenleri görünce tecrübe olsun anlamında paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• MGR1.png
    MGR1.png
    601.2 KB · Görüntüleme: 31
  • MGR2.png
    MGR2.png
    592.1 KB · Görüntüleme: 31
  • MGR3.png
    MGR3.png
    666.3 KB · Görüntüleme: 31

Reedmann

Vip Üye
Solunda merdivende var sanırım Sağdada kapalı yer var gibi

• Beğen
Tepkiler: nik

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Solunda merdivende var sanırım Sağdada kapalı yer var gibi

kapalı yeri görmedim
evet merdiven var. üst kısımda farklı bir yapı daha var fakat fotoğraflara girmemiş. videosu vardı drone çekimi ile. orada görünüyor fakat hızlı geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: nik
Üst Alt