Ustam imkanlar kısıtlı olduğu için cubuklari tutamadım sadece bir kaç resim çekip uzaklaştım oradan. Sadece orada kaç yıl olmuşsa kepçe ile açılmış dediler ve oralarda mahzen ve oda türü yerler mevcutemeğine sağlık delicebey kardeşim. bir sorum olacak. burada ve çevresinde hiç boşluk tespiti yaptınmı merak ettim. sağlıcakla.
Ustam kayanin solunda 3 basamakli merdiven var bize oda dediler ve yıllar önce kepçe ile açılmışdelice bey kardeşim burda açılmış oda yok yarım kalmış yer var devamınıda sen getir saygılar
orada değerli çekimi ve oda olan yeri açtığim da odayı göreceksinizemeğine sağlık usta lakin bende ayını fikrdeyim ,açılmış bir yer göremedim,yarım kalmış sanrım yer değerli bişr yer bencede...
kayanın üzerine çıktığında odanın boşluğunu alırsın 4 üncü foto sağ köşe üste dikkatli bakarsan meftanın suratı belli sağ göz açık sol göz kapalı sol taraf alttan girişi var eğer açılmadıysa v işareti girişi gösteriyor saygılarUstam kayanin solunda 3 basamakli merdiven var bize oda dediler ve yıllar önce kepçe ile açılmış