AĞAÇ hakkında fikirler ? -3- | Define işaretleri ve anlamları

AĞAÇ hakkında fikirler ? -3-

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

cantar

Kullanıcı
Cevap: AĞAÇ hakkında fikirler ? -3-

mezarları var su kaynağı ağaç ve ebedi hayat......

Deathless01

Kullanıcı

Etraftaki taş öbeklerinden,diğer çeşmeden,etraftaki 2 tepeden kuyudan bahsetmemişsin? Ağaçlar üçgen oluşturacak şekildemi? Ağacın kesik olan kolu neyi hangi yönü gösteriyor? Bulunduğun bölgeyi iyice araştırıp krokiye çizip anlatırmısın.saygılar...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

mezarları var su kaynağı ağaç ve ebedi hayat......

mezarı varmı bilemiyorum bir yerde parası yaklaşık 15 sene önce alınmış su akarı 30 m civarı tarafından. mezarını da irdelemek lazım Cantar ustam. tek para da olmayabilir.. bunu da irdelemek lazım.

Etraftaki taş öbeklerinden,diğer çeşmeden,etraftaki 2 tepeden kuyudan bahsetmemişsin? Ağaçlar üçgen oluşturacak şekildemi? Ağacın kesik olan kolu neyi hangi yönü gösteriyor? Bulunduğun bölgeyi iyice araştırıp krokiye çizip anlatırmısın.saygılar...

evet bu bölgeye ait bir basit kroki oluşturacağım ustam. bende buraya misafir gittiğim için hepsini net hatırlamıyorum. netleştirip öğrenip hepsini krokiye dökeceğim. teşekkürler. saygılar.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

bu arada gümüş çubuklar çıldırmasada sen en sonunda parayı bulamayıp kısa devre olacan gibi ama burada ağacın yakınında su içerken sağ tarafında 3 adımda bir çekim varsa kendini yorup işe kalkışma ben kazarım birde kilisenin suyuysa iyi olur

İRON

Kullanıcı

taşın ustündeki balık ve balığın içindeki kalp ne kadar kaliteli bir yer olduğunu sunmuş bizlere.
harbici sakın o işaretleri görmedim deme bana.yoksa.küserim sana :D

Üst Alt