ağaç parası olabilirmi | Define işaretleri ve anlamları

ağaç parası olabilirmi

ertug

Kullanıcı
arkadaşlar bu ahlat ağacı tümülüslen derede bulunan kaynağın ortasında bulunuyor taşın bulunduğu yerde hertürlü denemeyi yaptım olumlu sonuç veriyor sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum saygılar

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
Cevap: ağaç parası olabilirmi

bir şeyler olabilir usta. böyle yerler ilk sırada geliyor biliyorsn.
Allah yardımcın olsun.

sondurak

Kullanıcı

,,Ustam Merhabalarçiçek sanaDogru Yerdesinizgöz kırpHayırlı OLsun İnşaallah c.c'cc..

karanar

Kullanıcı

bence taşın kendisinide boş geçme.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

ertuğ ustam bu taş ağacın hangi yönünde ve kaçıncı metresindedir? kaynak yolun yanına mı kurulmuştur ağaç kaynağın hangi yönünde ve ne kadar uzağında kalır. sorularıma cevap alabilirsem belki bir fikir verilebilir.

DRAGON-34

Kullanıcı

aradığın son fotoda V nin önünde yanılma sana 3m derinliğe kadar araştırmalısın yasal yollardan hayırlı olsun

ertug

Kullanıcı

arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürler

ertug

Kullanıcı

ertuğ ustam bu taş ağacın hangi yönünde ve kaçıncı metresindedir? kaynak yolun yanına mı kurulmuştur ağaç kaynağın hangi yönünde ve ne kadar uzağında kalır. sorularıma cevap alabilirsem belki bir fikir verilebilir.

harbici kardeşim işaretli taş ahlat ağacının üç adım batısında bulunuyor kaynak derede ağaç kaynağın kuzey batısında yaklaşık 200mde benim dikkatimi çeken tümülüsten aşağı inerken derenin içine uzunca bir set yapılmış bu ağaç setin altında kalıyor bu denin bitiminde 500m aşağıda daha önce konusunu açtığım kaynak ve çeşme var tümülüsün güney doğusundaki derenin içinde metin ustanın çubukları olulumlu sonuç veriyor nasip olursa müzeden ruhsat işlemlerine müracatta bulunacam saygılar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

söylediğiniz tümülüs dere kaynak ve tümülüsün setinde ahlat. sisteme uygundur. ahlat her ne kadar resimde çok eskiymiş izlenimi vermese de biz yine de sistemin yorumunu yapalım.

Ertuğ ustam söylediğin yön, mesafe ve ölçümler, bir de hangisi nerede kalıyor. bu yazdıklarına göre herşey yerine oturuyor. sadece kaynak, ahlat ile ilişkili değil o ayrı bir durum olsa gerek. ahlat ile 200 m lik ara seni kaynağın yakınında başka bir hedefe atabilir.

ağacınız ile taşın tam arası yada biraz daha kuzey batısı denenmeli. çok derin değildir. yormaz.

Hayırlı ise olsun diyelim ustam. başarılar.

DRAGON-34

Kullanıcı

bugün bir erik ağacının 5 adım kadar önünden köşeli bir taşın yanından irice bir küp paranın alındığı yeri gördüm 2m derinden alınmış

Üst Alt