halk arasinda "yaban ceviz" adi olan bir agac dikkatimi cekti.ustunde kayalarda oymalar var.agacin altinda magara mi mahzen mi aramali?
Belkide Burgaz ustam bize açılmış yerleri göstermek istemiyor. Ne dersiniz.
bazıları önemsiz olsada, mahzeni cevizin altında değil bu kayanın sağında solunda ve kanalın bitiminde aramalısın.
burgaz ustam görüntüleri hep kayanın üst kısımlarından almışsın neden acaba.
hayırlısı diyelim selametle.
yuvarlak oymaları hiç gayeye almam ama ikizceli ustamın işaretlediği kare güzel ona yönel mavran ustamada katılıyom saygı vede sevgilerimle
bazıları önemsiz olsada, mahzeni cevizin altında değil bu kayanın sağında solunda ve kanalın bitiminde aramalısın.
sevgili ustam sence 58 yasinda insan keciler gibi kayalara tirmana bilir mi?nasil da soylettirdin bana yasimi,yide kari degilim?seni kirmak istemem,senin gormedigin resimleri yine yukluyorum.ben artik sadece patikalardan geciyorum.umarim beginirsin benim patikami.
acik mezar yok ki ustam.bir acik yer var omum icinde oymalar var.mezar icinde mezar oymalari olmaz ustam,degil mi?Belkide Burgaz ustam bize açılmış yerleri göstermek istemiyor. Ne dersiniz.