Akrep Işareti | Define işaretleri ve anlamları

Akrep Işareti

hakan2525

Kullanıcı
ARKADASLAR BİR KONUDA YARDIMCI OLMANIZI İSTEYECEGİM
BİR AKREP İŞARETİ BULDUM DAGDA GEZERKEN AKREP KAYANIN HEMEN ALTINA ÇİZİLMİŞ DURUMDA MANTAR TOPLAMAYA GİDERKEN TESADÜFEN BULDUM
PEK ANLAMAM BU İŞLERDEN
AKREP TAMAMEN YUVARLAK ŞEKİLDE KUYRUKTA YUVARLAK SADECE AYAKLARI AÇIK RESİM VE VİDEOSU VAR
xxxxx xxxxx xxxxx

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Ustam
Fotoğrafları yükleyin
Ustalarımız bilgileri dahilinde yardımcı olacaktır

Lütfen forum kurallarını okuyunuz

http://www.definemekani.com/forum/konular/forum-kuralları.2/

20- Büyük harf ile yazmak, yüksek ses ile konuşma sayıldığından hakaret içeriğine girer. Göz rahatsızlığı olanlar (bunu belirtmelidir. Her hangi bir yöneticiye bildirmesi yeterlidir) dışında büyük harf kullanmak yasaktır. Uymadığı taktirde uygun bir süre forumdan uzaklaştırılır. Israrı halinde forumdan süresiz uzaklaştırılır.
Bold "Büyük" Karakter Kullanılmış Yazıların Yazarları İlk Ceza Olarak 6 Ay Süreli Uzaklaştırılır Uyarma Olmadan Ardarda Aynı Davranışı Tekrarlayan Yada Cezasının Ardından Tekrar Aynı Davranışı Gösteren Üye Süresiz Uzaklaştırılır.

21- Üye özelden bilgi ister ve konu açmama da direnir; aynı şekilde konu açmayan üyeye usta, üye ya da yöneticilerden biri özelden bilgi vermeye yetkili değildir, yasaktır. Tüm bilgi paylaşımı üyelerin görebileceği şekilde yapılmalıdır.
Siteden süresiz uzaklaştırılır.

YAĞMUR ADAM

Kullanıcı
resim ve videonuzu atın ben yardımcı olucam size geniş acılı resinlerle

Üst Alt