Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana hiç denk gelmedi asi ustam..denk gelseydi, her milimetresine kadar inceler, son katmanına kadar inerdim. internette bi kaç yorum var fakat ne kadar doğru bilinmez
bana hiç denk gelmedi asi ustam..denk gelseydi, her milimetresine kadar inceler, son katmanına kadar inerdim. internette bi kaç yorum var fakat ne kadar doğru bilinmez
Değerli ustam böyle bir işarete denk gelmedim ama bendeki bilgiyi yazayım belki işine yarar...
Akrep işareti.. 7 metre güneyindeki incir ağacının altına bakılır diyor.. hayırlısı olsun inşAllah...
Dikkatimi çeken, beş sağ bacak, beş sol bacak, kuyrukla gövdenin birleştiği beş halka, kuyruk beş boğum.
Birde kafa eder 21 sihirli rakam ;-)
Kuyruğun verdiği yöne 21 adım say bak ne var üstad. Bence kalite bi mezar seni bekliyor.
Kolay gelsin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gumusten yapilmasinin hikmeti ne olaki?
Asiavci ustam kaya kirilinca mi ortaya cikmis? Gumusten yapilan bir isaretin acikta birakilmasi uygun dusmezdi herhalde.
Ayrica sizi bu noktaya getiren isaret ile bu akrebin bir butunluk olusturacagini, her ikisini beraber dusunmekte fayda mulahaza ediyorum.
Akrebin yonleri de onem arzediyordur.
Duz mantik cozumunun tam terside olabilir burada.
Ayrica cok guzel kaliteli bir resim alip, kol bacak govde ve bogumlarda ozel noktalamalar olur umidindeyim.