ustam burda tepede nerdedn geliyormus su .
burda tepede bilem olsa yel deymeni yapmak icin
musayit bir yel deyil.
Ersan ustam resim üzerınden söyledigin işaretleri gösterebilirmisin birzahmet .yakın bir zamanda wolf_52 ustamında istedigi gibi net resimler çekecegimsunu mezar oymasi var ustam bnurda ve tam da alti ucgen sekllinde oyulmus kabarik burda bir kaya mezar girisin olmali tam alta bu sunu cananin
wolf_52---ustam saten baseti yeri cizmius sana tam en uste olan yer .
sorun değil cvp veririm,giriş olraka düşndüğm yeri yani sarı ile çerçeve yaptın yeri söylüyorsunz, ben su kanlına göre söylemedim bu 1 cisi ben en çok yerdeki bitki örtüsünün farklılığna bakdım, ve yığmanın tam bu tarfında ve duvarla bitşik olduğu nokda ise tıraşlı, hepsi birbirni tamamlar halde duryor,wolf_52 ustam verdiğiniz bilgiler için teşekkürederim sarı çarpı işareti koydugunuz yeri düşünüyorduk ama herhangi bir bilgiye dayan madan sadece taşın tıraşlı ve su kanalının döküldüğü yer diyerekten kendimizce düşünmüştük siz neyi baz alaraktan orayı işaretlediniz biraz daha bilgi vermeniz mümkünmüdür .yanlış anlamayın sizi sorgulumak değil niyetim sadece ögrenip sağlam bilgilerle hareket etmek .resim kalitesi normalde iyi ama buraya resimi yüklerken 2mp den fazlasını yüklemiyor haliyle yeniden boyutlandırınca resim kalitesi düşüyor.işaretlemiş oldugunuz kırmızı yerleri yakın çekim yapayım belki daha net olur tekran teşekkürederim ilginize