General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu resim dağın başında yerleşim varmı açıkçası bende bilmiyorum detaylı resim istedim dereye 30 metre mesafede imiş benim dusuncem doğal gibi görünüyor ama taslar sokulmuyormus horasan olabilir detaylı resim istedim gormenizide Rica etti kiramadim yoksa bariz işaretler olmadan buraya atmazdimSevgili Ustam,
Burada mezar kaldığını sanmıyorum. Varsa da daha önce işlem görmüş ve sonradan alelusul kapatılmış.
Yine de burasının çevre resimlerini görmekte fayda var.
El işaretini bende göremedim.
Hürmetlerimle.
ustam üsten eski bi patika yol geçiyormuş sorduğumda söyledi zaten ama etraflı taşın komplesini alan resimler istedim açıkcası inşallah getirir görürüz taşı ıslatarak elin resmini çek dedim bakalımUstam buradan bir ptika yol geciyormu hemen el dedigi kayanin ustundende olabilir. Ayrica tek farkli tas bolgede varmi eger gormusse. Yoksa bir insanin altina girebilecegi bir kaya yada bu kaya isaretli tasta olabilir varsa eger oraya girerse fazla derindegil horasana denk gelir. Bu konuyu el olma ihtimalini ve yonlendirici isaretlere dayanarak yaziyorum eger el yoksa yazdiklarim bos. Selametle