İkizceli ustam hakkını helalet bir sorum olacaktı burda neye göre mahsen diyebiliyoruz abim biraz aydınlatabilirsen çok memnun olurum Allah'a emanetelle taşınır olanlara bir kenara bırak.
bu ikisinde sağlam mahzenlerin var. sağlıcakla.
Peki nasıl nerede olduğunu nasıl öğrenebilirimson iki resimde malı götürmüşler gibi görünse de fazlaca zemin altı kaya mezarın var. bu taş yapısında olmasa şaşardım zaten. 9 ve 10. resimlerdeki oymaların baktığı yönde kaya mezarların var. izinlerinizi alıp başlamanızı öneririm. saygılar.
İkizceli ustam hakkını helalet bir sorum olacaktı burda neye göre mahsen diyebiliyoruz abim biraz aydınlatabilirsen çok memnun olurum Allah'a emanet
İkizceli ustam hakkını helalet bir sorum olacaktı burda neye göre mahsen diyebiliyoruz abim biraz aydınlatabilirsen çok memnun olurum Allah'a emanet
Ustam cevpladığınız için teşekkür ederim mesaj alınmıştır.
birini çizelim,çizdiğim bulgu kesin olarak mahzen veririr. soldaki çizgide ya yönü,ya da tünelli girişi verir. resim yetersiz olduğundan ,kesin yazamıyorum.
tespitini ya cihazla yada en kolay boşluk sistemiyele bulmak mümükündür. boşluk bulma konularını inceleyebilirsin. ayrıca ,ön sağ ve sol kısımları açığından görecek şekilde fotolarsan bizde görebiliriz. sağlıcakla.
Teşekkür ederim baktıgn için ama yeni resimler attım onları da bakarsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim peki bosluk bulma işi nasıl yapabilirim ve giriş nasıl bulabilirim
birini çizelim,çizdiğim bulgu kesin olarak mahzen veririr. soldaki çizgide ya yönü,ya da tünelli girişi verir. resim yetersiz olduğundan ,kesin yazamıyorum.
tespitini ya cihazla yada en kolay boşluk sistemiyele bulmak mümükündür. boşluk bulma konularını inceleyebilirsin. ayrıca ,ön sağ ve sol kısımları açığından görecek şekilde fotolarsan bizde görebiliriz. sağlıcakla.