Bakabilirmisiniz Teşekkürler | Define işaretleri ve anlamları

Bakabilirmisiniz Teşekkürler

MAVRAN

Vip Üye
Enes kardeş uzun zama oldu sanırım yoktunuz yeniden aramıza olduğunuz için teşekkür ederim hoş sefa geldiniz.
Konunuza gelince tek cepheden alınan resimler hemen hemen her zaman yanıltıcı olur. Böyle bir siluet leri üç dört cepheden çeker iseniz daha iyi sonuç ve yorum alabilirsiniz, şimdi böyle size ne yazsak seni ve kendimizi yanılmış oluruz. Sonra resimler ve bölge hakkında bilgi paylaşmanızı öneririm. Sizce işaret olduğunu düşündüğünüz kaya nereye bakıyor, uzaklarda ne var ve bulunduğu yer nasıl bir yer bir mağara girişi mi veya farklı bir yermi. Senin bizimle paylaşacağım bilgiler doğrultusunda bizde sana bildiklerimizi anlatmaya çalışacağız. Şimdi birimiz bir yorum yapar sende onu uygular ve aylarca boşa çalışırsın bizde bir mebal adına girmiş oluruz. Hakkını helal et kardeşim. Sağlık esenlikler dilerim.

enespasa

Kullanıcı
Enes kardeş uzun zama oldu sanırım yoktunuz yeniden aramıza olduğunuz için teşekkür ederim hoş sefa geldiniz.
Konunuza gelince tek cepheden alınan resimler hemen hemen her zaman yanıltıcı olur. Böyle bir siluet leri üç dört cepheden çeker iseniz daha iyi sonuç ve yorum alabilirsiniz, şimdi böyle size ne yazsak seni ve kendimizi yanılmış oluruz. Sonra resimler ve bölge hakkında bilgi paylaşmanızı öneririm. Sizce işaret olduğunu düşündüğünüz kaya nereye bakıyor, uzaklarda ne var ve bulunduğu yer nasıl bir yer bir mağara girişi mi veya farklı bir yermi. Senin bizimle paylaşacağım bilgiler doğrultusunda bizde sana bildiklerimizi anlatmaya çalışacağız. Şimdi birimiz bir yorum yapar sende onu uygular ve aylarca boşa çalışırsın bizde bir mebal adına girmiş oluruz. Hakkını helal et kardeşim. Sağlık esenlikler dilerim.
Sağol Allah razı olsun bursa yenişehir yolu üzeri bu yer yoldan 2.ci resimdeki yere bakınca çok net baklava gibi kaya görünüyor bu kayanın yanına burayı resimlemek için çıktım tam yanaşmadan aşağıdan yukarı resimledim sadece kayayı resimledim diğer halka içindeki yer orada çıplak gözle gözükmüyor bilgisayara atınca dikkatimi çekti bende buraya attım.Buranın karşısında ufak bir mağara var mağaranın üstündeki kayalıklarda şimdi yüklediğim şekiller var doğal veya yapma bilmiyorum.Hakkını helal et hayırlı günler dilerim.

Ekli dosyalar

• a.1.jpeg
    a.1.jpeg
    419.7 KB · Görüntüleme: 19
  • a.2.jpeg
    a.2.jpeg
    525.8 KB · Görüntüleme: 18
  • a.3.jpeg
    a.3.jpeg
    544.7 KB · Görüntüleme: 18
Üst Alt