Çok sağol değerli ustam buralara çubuksuz gitmistim baya oldu buraya hic kimse gelmez sadece çobanlar gelir oda yaşlı amcalar onlardan baskada kimse gelmez hani mezarımı andırıyor bunu ögrenmek istemistim
Bozkurt usta buralar seninde bildiğin gibi mezarlık alanı ve daire içine aldığım yerlerde açılmış gibi duruyor,yukardaki topraktaki çökmeye dikkat edersen tünelle giriş olması ihtimal,Yakın resimleride varsa paylaşmanı isterim,Bakalım diğer Ustalar nasıl yorumlayacak!
Toplu mezarlıkmı nedir tam anlayamadım sadece çökme olan yer bayağı büyük,Yakın resimler lazım kesin konuşulması içinÇok sağol değerli ustam buralara çubuksuz gitmistim baya oldu buraya hic kimse gelmez sadece çobanlar gelir oda yaşlı amcalar onlardan baskada kimse gelmez hani mezarımı andırıyor bunu ögrenmek istemistim
ustam yakından pek bi resmi yokta simdi bi iki tane resim atacagım ermenilerin toplu mezarlarını ve buldugum bi taşı gösterecegimToplu mezarlıkmı nedir tam anlayamadım sadece çökme olan yer bayağı büyük,Yakın resimler lazım kesin konuşulması için