Balık kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KOMAGENE

Kullanıcı
usta yine eşkiya belgelerine dayanarak mı balık kaya çünkü balık işareti böyle birşey değil yok böyle diyen dostlar varsa yerde kar olmasına rağmen yüzlerce böyle kaya resmi getiririm

Moderatör tarafında düzenlendi:

balkaya34

Vip Üye
selamlar dostlarım 🖐
bir çoğumuz balık işareti hakkında az çok bilgi sahibidir.
bu işaret hakkında ustalarımın düşüncelerini almak isterim.
Ekli dosyayı görüntüle 10478
Selam usdam ,,Elini koydugun taş çok güzel bir balık, Kuyruk çatal, Agzı muntazam yani ,güzel bir balık işareti,
Etrafda acaba ne var ,ŞELÂLE varmı ?

Kervan07

Vip Üye
Selam usdam ,,Elini koydugun taş çok güzel bir balık, Kuyruk çatal, Agzı muntazam yani ,güzel bir balık işareti,
Etrafda acaba ne var ,ŞELÂLE varmı ?
tam isabetli yorum için tebrik ederim. şimdi balık denince akla hep su ile ilişkili yorumlar yapılır. kayadan yapma heykel gibi olan balık işaretinin bir anlamıda tünel kapılarına işarettir. girişten başlar ve tünelin bir noktasına kadar balık size eşlik eder. daha sonra yırtıcı hayvanların işaretleri size eşlik eder. işte bundan sonrası tam bir kaos dur.
bu çeşit balıkların ebatları girişe yakın ve uzaklığı ile değişkenlik gösterir.

balkaya34

Vip Üye
tam isabetli yorum için tebrik ederim. şimdi balık denince akla hep su ile ilişkili yorumlar yapılır. kayadan yapma heykel gibi olan balık işaretinin bir anlamıda tünel kapılarına işarettir. girişten başlar ve tünelin bir noktasına kadar balık size eşlik eder. daha sonra yırtıcı hayvanların işaretleri size eşlik eder. işte bundan sonrası tam bir kaos dur.
bu çeşit balıkların ebatları girişe yakın ve uzaklığı ile değişkenlik gösterir.
Evet haklısın, Bazanda hic ummadiginiz bir nokdada , suyla ilgisi olmayan yerdede oluyor ,Ben bunu gördüm, Sanıyorum mezarı kutsamadır, Hırisdiyan kutsalı mesela.

Kervan07

Vip Üye
usta yine eşkiya belgelerine dayanarak mı balık kaya çünkü balık işareti böyle birşey değil yok böyle diyen dostlar varsa yerde kar olmasına rağmen yüzlerce böyle kaya resmi getiririm
balık kaya derken akla dağ gibi kaya geliyor çünkü insanların belleğine eşkiya belgelerindeki işaretler kazılmış. eşkiya işi boş iştir. peşinden koşan varsa bi an önce vazgeçsin!

balkaya34

Vip Üye
balık kaya derken akla dağ gibi kaya geliyor çünkü insanların belleğine eşkiya belgelerindeki işaretler kazılmış. eşkiya işi boş iştir. peşinden koşan varsa bi an önce vazgeçsin!
Selam usdam,, Ben Eskiya belgelerini takip ederim ,ve bu benim tutkum. Eskiya belgesindeki Balık başkadır, Ben resim koymadan konu açmam ,
Bu sizin eklediginiz balıktır, Enazından bence öyle, Her fikre saygım var ,

Kervan07

Vip Üye
Selam usdam,, Ben Eskiya belgelerini takip ederim ,ve bu benim tutkum. Eskiya belgesindeki Balık başkadır, Ben resim koymadan konu açmam ,
Bu sizin eklediginiz balıktır, Enazından bence öyle, Her fikre saygım var ,
aleyküm selam balkaya ustam. eşkiya işi apayrı bi konudur inşallah bir gün o konu hakkında da yorumlarımı paylaşırım. eşkiya işi boş iş derken eşkiya gömüsü yok demek değildir lakin peşinden koşulacak bir iş değildir. sistemli bir eşkiya işini ancak organize olmuş donanımlı profesyonel ekipler çözebilir. bu ekibin içinde yok yok dur. bizim gibi adamları aşar düşüncesindeyim sevgili balkaya ustam :) karadenizde eşkiya bölgesinde biraz vakit geçirmiştim,inan aklım başımdan gitti! ben hiç bir yerde öyle karmaşık ve ağır işcilikli bi sistem görmedim.

balkaya34

Vip Üye
aleyküm selam balkaya ustam. eşkiya işi apayrı bi konudur inşallah bir gün o konu hakkında da yorumlarımı paylaşırım. eşkiya işi boş iş derken eşkiya gömüsü yok demek değildir lakin peşinden koşulacak bir iş değildir. sistemli bir eşkiya işini ancak organize olmuş donanımlı profesyonel ekipler çözebilir. bu ekibin içinde yok yok dur. bizim gibi adamları aşar düşüncesindeyim sevgili balkaya ustam :) karadenizde eşkiya bölgesinde biraz vakit geçirmiştim,inan aklım başımdan gitti! ben hiç bir yerde öyle karmaşık ve ağır işcilikli bi sistem görmedim.
Evet haklısınız usdam ,,Ama ,Düşünürsek bütün define işini simdi Teknoloji çözer, Yani iyi görüntülü cihazlar tüm define işinde çözüm ekipmanıdır .
Ayrıca Eşkıya işi Diger işaretlerden daha avantajlıdır, Çünki Bunlar kendi soygunlardan aldigini yufka basit yerlere koydular ve aldılar, Ama Bunlar ellerindeki belgelerle Daha esgi Medeniyetlere Ait Devlet depolarına girdiler ve onları bir bir tekrar belgelediler. Benim eskiya belgesi diye koydugum resimlerin hepside cok esgi medeniyetlere aitdir, Eskiya bunlari kullandı hazır buldu ve kullandıgınıda belgeledi.Bizim.bunlari çözmemiz mümkün degil ama , münferit idaretide çözmemiz mümkün degil ,Işde bunların çözümü kaliteli yeraltı GPR cihazlardır, Bu cihazlara bu iş kolaydır,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt