Bır koltuk ısaretı | Define işaretleri ve anlamları

Bır koltuk ısaretı

ersan

Vip Üye
bu bir koltuk birde sol kolunu koymaya yeri var

bu da yakin yun cekimi

bu da kucuk olum koltukta oturan

burasi da arka yakin cekimi isaretin ustalarim burada 2 ki tane V isareti var birisi 45 sm kucuk te 5 sm

bu yerde yun yakin cekimi

bu tasta kesilmis bir tas tam koltun 20-30 mt arasi bakti yerde yununde

buda yst cekimi ayni tasin

bu yerde kucuk V 5mt yunundeki tas orada sanki bir el isareti var birde bir v kolta doru bakiyor

bu yerde koltin bakti yunu 8 adim

bu da yzak cekim

bu yerde tam koltin arkasi noktaladim yer ,,ASILMAMIS KASASI OLABILIR MI,,

bu resimlerde ,,V,, bakti yerler

bu yerede kucuk v bakti doal gibi gurunen catlak yerri.

,,ustalarim bunu cuze bilirsek yimek icmek benden bedava,,

Son düzenleme:

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Bır koltuk ısaretı

şimdi oruçlu oruçlu o köfteler bize ne yaptı bi görsen o fotoyu bari koymasan olurdu bulan var bulamayan var.koltuk dedigin koltuk degil yınede hemen ön tarafında boşluga bak
kasa olayı her koltukta olmaz

ersan

Vip Üye

ustalarim hiiiccc yorum yok bu resmi yine ne meraklan cekmeye gitim kuras yok birisi bir yorum yapmiyor coook meraklan bekliyorum bakalimnerede ne yazacaniz diye ustalarim .

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

ustalarim hiiiccc yorum yok bu resmi yine ne meraklan cekmeye gitim kuras yok birisi bir yorum yapmiyor coook meraklan bekliyorum bakalimnerede ne yazacaniz diye ustalarim .

muhterem bir bayram yapalım. ustalar bayram günlerini bitirsin sitemize dönsün , sonrasında yorumların gelir inşallah. hayırlı bayramlar bu arada ersan usta.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

ersan o oturdugun yer varya zemınıne yakın yerının yosununu tel fırçayla temızle orada T işareti görunuyor göz yanılması degılse işe yarar bır işarettır

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

ustam bir noktalasan tam neresini demek istiyorsun cok yakin bir zamanda temizlerim.
taşin üstten aşagı çatlak kısmı iniyorya işte zemınıne yakın yerı sen komple fotola foto yuklemede sorun verıyor yoksa sorun yokta cızerımde

ersan

Vip Üye

slm usalarim bun yine gitim ayni yere cubuklarlan iyice bir inceleyem diye o koltik tasin arkasindaki buyuk,,V,,istikamatine doru 35 adim yununde cook buyuk bosluk verdi 15 mt genis birde 20 uzun boslun bir tarafi ,,L ,,gibi geliyor boslun piti yerde bir yerde yerde gumulu taslar var her tasin ustundede murc izleri var orada olabilir mi giris yeri bu koltuk isareti bi basetim yerin isareti olbilir mi ustalar .tam o daslardan 1 mt sayina bana cubuklar nokta veriyor nokta verdi yerde .bir ac var ,,SEYTAN ACI,,diyorus o yer nisani olabilir mi.
tam benim noktaladim yer gibi veriyor bosu cok yakinda cekecem yakin resimlerini o yerin o yerde kaliyor bosluk uzak cekim

Son düzenleme:
Üst Alt