bir koltuk tasi ve arkasindada kapali kaya mezari | Define işaretleri ve anlamları

bir koltuk tasi ve arkasindada kapali kaya mezari

ersan

Vip Üye
merhaba ustalar aksam odu birde uzak bir yerde cok zor beli olan yerler.

bu yerde koltun oldu yer

bu yerde koltun arkasindaki kaya mezari sade 30 sm 20 sm buyuklukte bir yer var horasan zamannda catlamis ama ana giris ta kapali.

bu yerde kaya mezarinin sag taragi

bu buyuk toparlak cizdiyim yer tam kolytun yeri .
bu solunda yine bir oturak tasi var .
o kareylen aldim yer yine bu basetin kaya mezarin giris yeri zamaninda bu yerden horasan kopmus

bu yerde kaya mezar odasini ustu.
.

Son düzenleme:

FENERLi

Vip Üye
Cevap: bir koltuk tasi ve arkasindada kapali kaya mezari

Ersan oturdun delik nerede acaba?

Güzel yerler nede olsa bakir yerler!!!

Rodoplar deyince aklıma geldi ,geçen volçanla ilgili bir hikaye paylaşmışsın eline sağlık,,,birde pop martin v.resmiyle beraber bir araştırma yapsan çok memnun edeceksin ben ve bütün arkadaşları...(ben resmini atmıştım şimdi siteyi bulamıyorum.)
Karaca stefan 'da olur(ben sana onun işaretini gösterecem)inanmalısın.

ersan

Vip Üye

merhaba FENERLİ ustam basetim delik burada ,,bu yer icin oluyor kapali kaya mezari ,,koltuk sol tarafta asada kaliyor.
ustam bu pop MARTIN icinde cok guzel belgeler var elimde ama turce ceviremiyorum buyun cok urastim anlamiyorum .
ustam allah kismet nasip idersse ,,vilcan voyvodanin marasina guturecekler beni ama kar yadi -stranja balkanina arkadsalar-eyer gutururseler her yeri resme cekip burada paylasacaz -bakalim oda bulabilecez mi cubuklarlan onlar onu istiyorlar benden .

ustam bu yerde kaliyor mezari.

Son düzenleme:

sondurak

Kullanıcı

,,Ersan Ustamızaçiçek sanaÖrnek Paylaşım İçin Çoook Teşekkürçiçek sanaimage123Dostum Yakın Resim'den Sonra Uzak Resimlerini'de Çeksen Tamamamı Görünecek Şekilde Konu Süper Anlaşılır OLur.. Hoşçakal;)çiçek sana..,,

ersan

Vip Üye

tesekurler sondurak ustam uzak resmi cekmedim hava cok karanlikti saten bunlar en iyilerini itladim icinden uburleri hic beli olmuyor .

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

ersan usta akşam saatleri olmasaydı konu bir okadar daha güzel olacakmış. eline gönlüne sağlık kardeşim.
anlayamadığım 20-30 cm yi nerede aldın. belki zamanın kısıtlı olması yeterli inceleme şansı vermedi. böyle bir yerde,birinci odanın ,arka veya yan bitimindeki duvarı ve ikinci odayıda mutlaka unutmadan tesbit etmeye çalışmalısın.çalışma yapmak istediğinde ulaşman gereken yeri atlamamalısın.
gözlerinden öpüyorum.

ersan

Vip Üye

cok tesekur ederim ikizceli ustam basetim yer bu yer odada arkada kaliyor cubuklar icerde metal veriyor.
mavilen cizdiyim 30 sm 20 sm horasanin kirindi yer
yukarda yine mavilen cizdiyim yer tam mazarin odasi.

Son düzenleme:

İRON

Kullanıcı

ersan kardeş hızına yetişilmiyor desem yeridir hee.tebrik ederim seni inşş dolusuna denk gelmen dileği ile...
selametle kal mubarek insan...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

cok tesekur ederim ikizceli ustam basetim yer bu yer odada arkada kaliyor cubuklar icerde metal veriyor.
mavilen cizdiyim 30 sm 20 sm horasanin kirindi yer
yukarda yine mavilen cizdiyim yer tam mazarin odasi.
şimdi anlaşıldı ersan kardeşim. giriş ortalama bir metre genişlikte olurda acaba neden diye merakımdan sordum. odasıda üste doğru olduğu doğrudur. sana bazen soruyorum burda ,arka arkaya yada yan yana ikinci bir oda aldınmı. ve diğer oda mezarlarında veya mahzenlerde,dikkat ediyormusun.
birde senin çubuklarla maden testini artık merak eder oldum. her konuda ya boş yada maden var diyorsun.
ben sıfır hata gerçeği ile boşluk tesbiti yaparım.bu konuda mütevazi olamayacağım. pireyi gözünden vurur misali. kabullenmeyenede saygı duyarım. yalnız hiç maden tesbiti yapmadım. çünkü ben boşluk tesbiti yapıyorum. zaten çekim aldığım boşluk.içerde maden varsa bunu nasıl bir sistemle kesin belirleme şansımız olur. aceleye getirmeden arge böiümüne konu açarak anlaşılır bir şekilde işlersen,mutlaka ben dahil bir çok arkadaşım ,fırsat bulduğunda deneyecek belkide başarı sağlayacaktır.
sağlıcaklla ,ALLAH a emanet ol.

Üst Alt