bir koltuk ve karsisi | Define işaretleri ve anlamları

bir koltuk ve karsisi

ersan

Vip Üye
ustalarim bu raya dikatli bakildimi otlar kurumuslar ve ertraf nasil yesiler her yerler bu yeri cubuklarlan buldum yine.

bu yer aynen cizdiyim gibi kaliyor

star21

Kullanıcı
Cevap: bir koltuk ve karsisi

emegine saglık güzel yer..

DRAGON-34

Kullanıcı

Ebeya güzel dostum güzel bulmuş iyi niyet göstermiş bizlere bilgimiz olsun diye konu açmışsın sağol var ol lakin ben biraz zor görüyorum burada koltuk aradım bulamadım sana zahmet bu ihtiyar abine kıyak yap koltuğu ve değerli verdiği yeri işretlersen sevinirim

ersan

Vip Üye

Ebeya güzel dostum güzel bulmuş iyi niyet göstermiş bizlere bilgimiz olsun diye konu açmışsın sağol var ol lakin ben biraz zor görüyorum burada koltuk aradım bulamadım sana zahmet bu ihtiyar abine kıyak yap koltuğu ve değerli verdiği yeri işretlersen sevinirim

ustam 1 olan yar koltuk yeri.
2 -olan yer mezari

cantar

Kullanıcı

???? işaretlediğim yer ne acaba

sevgili dostum senden bir ricam var konularında tek fotograf kullanma çevre fotograflarınıda paylaşırsan arkadaşlarımız neyi nerede nasıl ne şekilde arayacaklarını böyle bir yer ile karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğini bilebilirler...
her kes gibi bende seni çok seviyorum....

ersan

Vip Üye

???? işaretlediğim yer ne acaba

sevgili dostum senden bir ricam var konularında tek fotograf kullanma çevre fotograflarınıda paylaşırsan arkadaşlarımız neyi nerede nasıl ne şekilde arayacaklarını böyle bir yer ile karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğini bilebilirler...
her kes gibi bende seni çok seviyorum....

,,ustam bunlar benim eski fotolarim onustan 1 kere resme cektim yeni olan fotolarimi genis her tarafini cektim .
ustam o isaretledin koltun yanda bir kaya mezar var ama icini bos verdi cubuklar tam karsisinda az bir cekim veriyor.

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

sarmaşıklardan şaşma

Üst Alt