bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,, | Define işaretleri ve anlamları

bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,,

ersan

Vip Üye
ustalarim bu yeri cubuklarlarlan buldum tam bu tasin altinda bana mezar odasini veriyor.

sondurak

Kullanıcı
Cevap: bir mezar tasinin ustunde bir ,,kare isareti,,

,,çiçek sanaDegerli Ögretimci,çiçek sanaPaylaşımcılık'ta Öncü,çiçek sana Temiz Kalpli çiçek sanaErsan Ustamızaçiçek sana(alkış);)Süper Örnek Paylaşım'larıimage123 İçin Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır:p:p:pgöz kırpçiçek sanaELLerin Dert Görmesin İnşaallah c.c'ccçiçek sana,,

zebun

Web Master-Coder
Kullanıcı

karenin ortasındaki oyma mezar altımda diyor güzel görsel ersan ustam

DRAGON-34

Kullanıcı

ERSAN değerli kardeşim burada işaret çok bariz belli oluyor sen ne kadar uzaktan buraya değerli çekimi aldın bir de senin çubuklar yanlızca değerliye mi çekim veriyor malum buraya uzaktan geldiysen başka mezarların üzerinden geçmiş olmalısın yani yanılmadan buraya nasıl gelebildin bu işin bir duası varsa bize de öğret kardeşim sevaptır

cassabalee

Kullanıcı

en son nokta burasıdır..... buranın altı eğer açılmadıysa devamını sen getir.. saygılar...

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

kitabe koyma yeri mezarın başıdır

ersan

Vip Üye

ERSAN değerli kardeşim burada işaret çok bariz belli oluyor sen ne kadar uzaktan buraya değerli çekimi aldın bir de senin çubuklar yanlızca değerliye mi çekim veriyor malum buraya uzaktan geldiysen başka mezarların üzerinden geçmiş olmalısın yani yanılmadan buraya nasıl gelebildin bu işin bir duası varsa bize de öğret kardeşim sevaptır

,,merhaba ustam,,
ben buraya 300 mt kadar bir uzak yerden nokta aldim bu yer bir kaya mezarlik alani buraya varinca ta 2 yede bosluk buldum bu gumus cubuklar malzeme nerede az ta cokksa oraya ceim veriyorlar boslu ve az olan malzeme yeine nokta vermiyorlar.

ulaş

Kullanıcı

altında yada hemen onunden alta doğru giden bir yolun olacak ordanda oadaya odandan mezara inersin kolay gelsin..

Üst Alt