bu oyma bu yeri mi gosteriyor.isaretin sag tarafinda mezar olabilirmi?
ya ustalar nerede konulara hiç yorum gelmiyor neden böyle oldu ki acaba konuları hepsi tıkalı bekliyor.
@saidzeyd böyle yapmanı doğru bulmuyorum olabılır belkı görmemişler bendede bazen oluyor ben bişey dıyormuyum yanlş yoldasın
ustam beni yanlış anladınız ben konuya binaen yazmadım ustaları karalama niyetinde olan insanlarada sadece şunu söyleyebilirim ben lafa değil icraata bakarım eğer kırıcı oldu isem hakkınızı helel edin niyetim ustalarımın neden bu insanlara uyarıda bulunmuyorlar yorum derken resme değil Burgaz usta ve onun gibi tek resimcilere tekrar tüm ustalarımdan yanlış anlaşıldı izem özür dilerim.ustalar tatilde birde bu tip izsiz işaretsiz kaya resimleri acabamı bu doğalmı diye olağan kayaları çekip foruma ekleyen arkadaşlar çoğaldı elbetteki merak edip ustalardan yorum almak istiyorlar doğal hakları fakat bu tip yerlere yorum işine girdimi bu sefer isimleri taş kaya falcısına çıkıyor burda forumda açıktan konuşulmayan bir sürü olay oluyor geri planda en son cantar ustam artık bu mevzudan çizimler yapmayı bıraktı ki şahin gibi gözü vardır fazla konulara yorum yapmaz oldu yani farklı farklı durumlar söz konusu bir diğeride tek resim ekleyip zengin olma hayalleri peşinde koşanlar var sen güzelce resimleyip işi ciddiyetle yapmayıp para nerde diye soruyorsun dolayısı ilede ustalar elinde olan boş zamanlarını işi ciddiyetle yapanlara harcıyor
ustam beni yanlış anladınız ben konuya binaen yazmadım ustaları karalama niyetinde olan insanlarada sadece şunu söyleyebilirim ben lafa değil icraata bakarım eğer kırıcı oldu isem hakkınızı helel edin niyetim ustalarımın neden bu insanlara uyarıda bulunmuyorlar yorum derken resme değil Burgaz usta ve onun gibi tek resimcilere tekrar tüm ustalarımdan yanlış anlaşıldı izem özür dilerim.
ustalarım ben sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra araziye şöyle bir bakıyorumda sizlerin yorumları kesinlikle taş kaya falcılığı değil bu şu demek değildir her yorum yapılan yerden define çıkacak define tarihi sürekli soygun ve yağmalar yaşamış her yer dolu olacak diye birşey yok definecide bence olmazsa olmaz (SABIR) olacak yoksa dolu olan yerlerde bile başarı sağlanamayacaktır.Tek, yetersiz resim ve detaylı bilgi olmadan artık yorum yapamıyacağımı söylemek istiyorum. Aslında Zebun kardeşim durumu çok güzel açıklamış. Bu yaştan sonra isteyeceğim en son şey adımın falcı olarak anılması.
Saygılarımla