Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı | Define işaretleri ve anlamları

Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı

ersan

Vip Üye
merhabalar ustalarim bu yatan icine 5-6 insan oturabiliyor iki tarafi da kayik gibi arka sol taraftada sivali kaya mezari var sivali yerler catlamis kim yerlerde kucuk yesil ,yerler bilem var catlaklarin arasina ot sokuyorum 10 -15 sm giriyor iceriye doru etrafladarda baska isaret guremedim .
bu kucuk nokta koydum yer taslar o catlaklardan yesil renk yapmislar o toparlak yerde iceri ot giriy 10-15 sm yer oradan bilem yesil pas tutmus

bu yerde 20 mt kadar sag taraf tam bu yatak isaretine doru nokta vermisler ,, V ,, mi icgen mi bisey anayamadim .

bu yerde yakin cekimi

Son düzenleme:

star21

Kullanıcı
Cevap: Bır yatak ısaretı bırde kapalı mezarı

o pas degil yosun ve ben yatagi goremedim ersanim sana zahmet kacinci resim onuda yaz

ersan

Vip Üye

,,HOSGELDIN USTAMMM,.tabm benim cizdiyim gibi o haykiri ciziler oturma yerleri bu ta yarisi okadar ta var sag tarafta arkani koyma yeri de var.

ersan

Vip Üye

slm KARE(KUKIR) ustam o senin buyuk kare icine aldin yerde mujdesi olabilir mi ustam o senin dedin yer oyma da olabilr zaman gectikce silinmistir oralarda var bir isaret ama coku silinmis.
tam bana bu yerin alti oda var diye gusteriyor cubuklar bosluk veriy.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

slm KARE(KUKIR) ustam o senin buyuk kare icine aldin yerde mujdesi olabilir mi ustam o senin dedin yer oyma da olabilr zaman gectikce silinmistir oralarda var bir isaret ama coku silinmis.
tam bana bu yerin alti oda var diye gusteriyor cubuklar bosluk veriy.

ersan kardeşim zarar vermeden tahta bi tokmala bi incele boşluk veriyormu ama bana suret gibi geldi büyük kare içine aldığım yer

ersan

Vip Üye

ustam onun cok kolayi var horasan kalinsa tokmaklan beli olmuyor ,,en kolay horasan kendisini beli ediyor ,,TUZ RUHU,,ustune puskurtuyorsun saniyede ta beli oluyor nerelere kadar horasan oldunu .

ersan

Vip Üye

zeremi -usta ,,TUZ RUHU,, puskurtuyorsun nerede supelenirsen horasani o puskurtun yer basliyor -koprumeye-eyer doal bir tas sa bisey olmuyor tuz ruhunu puskurtuyorsun yavas yavas o horasani yumusatiyor sonra kaziyorsun sert yere vardimi yine pusurtuyorsun hic ter dukmedimi bu isin sonucuna varabilirsin aama sabir ilzim hic alatlamayacan .

zeremi

Kullanıcı

teşekkürler

Üst Alt