Birşey Görebilen Varmı | Define işaretleri ve anlamları

Birşey Görebilen Varmı

yoksul

Kullanıcı
Değerli ustalarım bu fotoları bir arkadaş getirdi şahsen ben kesin bir nokta tesbit edemedim...Bir de siz değerli ustalar bakıverin

Kurt ini

Kullanıcı
silüetin önüne otur kafanı çevirmeden göz ucunla sol gözünle sol alt tarafı araştır diyor herhalde, tabii sağ gözüde görmek lazım varsatabii

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
böyle görme yoksulluğun da olursa ebedi yoksul kalmaya mahkum olursun :D
arkadaşının istikbali parlak görünüyor. kareler işçilik dolu. bilhassa 2-4 ve son resme dikkatli bakıver. bir şeyler algılayabilecekmisin bakalım.
bir çok oda mezarı mevcut kardeşim. alan içinde bir çok noktada bulgular olduğu için sayı vermeyelim ama geniş bir alanı kapsıyor.
kurt ini kardeşimizin işaret ettiği bu resimdeki göz,

anlayabileceğin tarz da çizdim. burada odası mevcut ve olduğu kaya ile bağlantılı. tek cephe görünümlü,keşke bir kaç cepheden ve ön açığından olsaydı. diğerlerini çizmeye gerek görmedim.

yoksul

Kullanıcı
kurt ini -İkizceli ustalarım yorumunuz için sağolun birinci fotoda sol gözün dediği giriş işaretlediğiniz yerden mi şahsen ben pek göremedim hem göz zayıf hem bilgi zayıf olunca sanırım ben daha çok yoksulluk çekeceğim lakin sizler yinede çizerek gözüme sokarsanız iyi olur ,,malum taş işi zor oluyor deneme yanılma işi yorucu ve bıktırıcı oluyor

yoksul

Kullanıcı
Asiavcı ustam İkizceli ustam ve diğer ustalarım burada uğraşmaya değer mi ekmek çıkar mı kısaca değerli durumu nedir

Kurt ini

Kullanıcı
kurt ini -İkizceli ustalarım yorumunuz için sağolun birinci fotoda sol gözün dediği giriş işaretlediğiniz yerden mi şahsen ben pek göremedim hem göz zayıf hem bilgi zayıf olunca sanırım ben daha çok yoksulluk çekeceğim lakin sizler yinede çizerek gözüme sokarsanız iyi olur ,,malum taş işi zor oluyor deneme yanılma işi yorucu ve bıktırıcı oluyor

değerli yoksul kardeşim ikizceli ustam silüeti ve silüetteki gözü siz anlayasınız diye çizmiş sakın ona dokunma devamına bak yapılan yorumları iyi oku aksi takdirde silüete zarar verirsin buda ne demek,.... kaş yaparken gözü çıkartırım demek buda yanlış demek kardeş.
iyi oku takip, et bu işler aha tamam ustalar burayı çizmiş vur patlasın çal oynasın değil sakın yanlış anlama kardeş bu sözler sizin eğitiminiz içindir samimi isen bir şeylere sabrederek bilgi dağarcığını geliştirerek sonuca ulaşman gerekir , arazideki sensin yapıyı canlı gören sensin asi avcı ustam bir yer göstermiş ve devamındaki resimlerde oymalar filan sizin buraları iyi analiz etmeniz ustalarında size en iyi bir şekilde yardımcı olması için foftolama tekniğinden arazinin yapısından bulgulardan vs birde en azından elinde bir steteskoba benzer bir cihaz ve tahta tokmak vs gibi teknik malzemelerin olması gerekir ustalarımızın sorularınada iyi cevap verebilesin.
kardeşim başarılar dilerim benimde bilgim fazla yoktur haddimi aştı isem hakkınızı helal ediniz

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
yoksul kardeşim,bulgular da çizdiğimde kaya mezarı ,bölgenin ağası olduğu her halinden belli. odasının boş olacağını sanmam.
diğerleri zemin altı oda türü.bazı mezarlar da çıkar.bunların haricinde defin için,yakın çevrelerinde kapatılmış yer de çıkabilir. bu görüntülerden şurası demek ancak seni yanıltmak olur.
en güzeli ve tavsiyem;
alan içinde boşluk ve maden tespiti yapılarak belirlenmeli.ama ehil biri yapmalı. sağlıcakla.
küçük bir örnek,göz nereye bakıyor ve o kısımda çizdiğim kanallı bölge. görünmeyen sağ alt kısım,öncelikle tespit edilecek kısım. anlayabildinizmi acaba. ama yeterli görünüm yok maalesef.

Üst Alt