Bosluk sesi | Define işaretleri ve anlamları

Bosluk sesi

kadir35

Kullanıcı
Selamin Aleykum ustalar. Gezinirken iki tas dikkatimi cekti ikiside yere gomulu ve duzluk yerde karsi karsiya, bir yuruyeyim dedim yurudum iki tasin arasina adim attim logar kapagindaki his gibi bosluk hissi var, cekildim elimle vurdum asagidan geri ses geliyor gum gum diye acayip geldi yanimda tel yoktu normalde mutlaka goruntu alirdim. Etrafi inceledim asagisinda hemen nehir var karsisindada kurt kopek tarzi hayvanlarin girebilcegi buyuklukte girisi dar olan bir magara. Dogal olusuma benziyordu bir insan ancak surunerek girebilir cunku. Bu bosluk sesi dikkatimi bayagi cekti bilgisi olan ustalarim aydinlatirmisiniz

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Görüntü olmadan yorum yanıltıcı olur soru 1.bu taşlar dikili taş gibi mi 2.bu taşlarda işaret gibi bir iz var mıydı 3.iki taş arası mesafe nedir normalde yapılacak iş beli ama öncelikle görüntü lazım

kadir35

Kullanıcı
Görüntü olmadan yorum yanıltıcı olur soru 1.bu taşlar dikili taş gibi mi 2.bu taşlarda işaret gibi bir iz var mıydı 3.iki taş arası mesafe nedir normalde yapılacak iş beli ama öncelikle görüntü lazım
Dikili tas gibi evet, isarete dikkat etmedim etrafa bakindim hep, iki tas arasi mesafe 7 8 adim vardi. Yapilcak is nedir peki

Üst Alt