Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Resimde On tarafinda bir giris olmali yakin civarlarinda acik yada kapali magaralarda olabilir. Bu isaretler kilise altlarinda ve dere ustlerinde gorulebilir. Elinizdeki tum resimleri paylasirsaniz giris kism daha saglikli gorebilir ve noktalama yapabilecek ustalarimiz var. Sizde bildiklerinizi paylasirsaniz bizimde merakimiz iderilmis olur. Selametle kalin
Bu işaretin mahsen girişi yada magara türü bir mezar olduğu anlamına geldiğini biliyorum genelde bu işarete yakın birde sunak oluyor bu zamana kadar 3 yerde karşılaştım bu işaretle üçündede yakınında kare yada diktörtgen mezar sunusu vardı
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef yok şu anda fakat daha önce açtığım bir istavroz ve mezarlar adlı konudaki resimlere yakınmış henüz yeri bende görmedim bir haftaya kadar bi gezi yapacaz temiz hava almak için inşallah
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefondan yazıyorum işaretliyemedim ama aşağısında olan yerler açılmış olsada ilk resimde üste orta kısımda açılmamış bir yerin var. Yarım yayın altında girişi, benim bir eski konumda açılmışı vardı ve BoZKurt ustanın arşivinde dahi olabilir!
diğerlerini kenara beklemeye al da,2. resimde açılmış oda varmı önce onu öğren.alt kısımlarını dakomple görebilecek geniş açılı resmi varmı .selametle...
diğerlerini kenara beklemeye al da,2. resimde açılmış oda varmı önce onu öğren.alt kısımlarını dakomple görebilecek geniş açılı resmi varmı .selametle...