sarı çizmeli fındık bahçesine benziyor,doğrumudur. öyle ise bilelimde aliveli ustanın kayısıcılarına yaptığımız yorumdan daha güzelini yapalım.
güzel kardeşim espiriyi kenara bırakıp konumuza dönerken öncelikle aramıza hoş geldin. sen istemesende ustalarımız konuyu gördükçe yorumlar peş peşe gelir,merak etme.
mevsim malum,küçüğünü geçelimde,ana kayaların mezar odası ve mahzenler barındırıyor.
yalnız seninle küçük bir anlaşma yapalım. havalar müsait olunca,bulgulara haiz olan bu kayaları farklı yönlerden,detaylı çekerek ayrı konular halinde açmanı istiyorum. neden,
üstte oyma var diyorsun,bir kaç görünen yerleride ben işaretledim. bir kısmım kar altında kalmışta olabilir değilmi. gövdede cizdiğim yer bu kaya da tek bile olsa odasını veriyor. sol uzantı kısımda bir kaç oyma görünüyor. bunların bir bütün olarak görülmesi ,yorumlara yansımasını sağlayacaktır. diğer resimlere değinme gereği bile duymuyorum. yukarda belirttiğim gibi ,ayrı ayrı çevreleride görünecek şekilde fotolaman menfaatine olacaktır. sağlıcakla.