bu mezar olabilirmi | Define işaretleri ve anlamları

bu mezar olabilirmi

ufuk14

Kullanıcı
Cevap: bu mezar olabilirmi

Kafa tasi cok guzelmis.

Turkia

Kullanıcı

Bir Kac Yerini Tıkla Bakalım Bosluk Alacak Mısın

ibrahim181

Kullanıcı

sadece taşın altında cubuklar boşluk gösterdi ama emin olamıyorum cubukcu arkadaş boşluğun 2.5 m sonra başladığını söyledi.

impossibleman

Kullanıcı

Fallos yada Fallas Çevrede büyük komutan gibi insanların mezarlarının olduğunu belirten işaretler. Çok görülen bir define işareti olmadığı söyleniyor. Bize göre isede çevrede mezarlar var. Çevrede dikkat çeken başka işaret varmı bakmakda fayda var.

ibrahim181

Kullanıcı

arkadaşlar acıkcası fallos u ilk defa sayenizde ne olduğunu öğrendim. cevresinde işaret derken mezarın baş taşının üst tarafında yaklaşık 20 m mesafade taşın kovuk yapan iç kısmında kabartam tek civcive benzer bir şey var ama şu varki hiç bir murç izi falan yok üzerinde sanki taşın doğasında var gibi ama inanın cok güzel bir civciv ben emin olamadım işaretmi değilmi cünkü hiç bir el işciliği göremedim ayrıca baş taşa oturduğun zaman direk civcivi görebiliyorsun arkadaşlar bu bir şey ifade edermi saygılar

operatör

Yasaklı
Yasaklı

Fallos yada Fallas Çevrede büyük komutan gibi insanların mezarlarının olduğunu belirten işaretler. Çok görülen bir define işareti olmadığı söyleniyor. Bize göre isede çevrede mezarlar var. Çevrede dikkat çeken başka işaret varmı bakmakda fayda var.

fallos erkeklik aleti penistir. gerisini arkadaşımız söylemiş. bburanın karşısında 3 mağara vardır. kücük mezarlık . arkasında şehitlik yada dede mezarı . onun arkası ...............................................

Üst Alt