Bu nedir? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu nedir?

Kafkaslı

Vip Üye
Yunan dönemine ait bronz tılsım araçlarından biri sadece. Obje bilhassa hint yunan krallığı döneminde terazilerin ağırlık ölçülerinde sık kullanılmıştır. Ticaret yolunda çıkar genelde. Altın ve gümüş olanı banka noktasında olduğunu ve o bölgenin kadim ve önemli noktalardan biri olduğunu gösterir. Ticaret barışı olan yerlerde daha farklı şekillerde de karşımıza çıkabilir.
Mübarek sen haklı olabilirsin ama tılsım yazıtları bu şekilde olmaz genelde eski yunan tılsım tabletlerinde göz,el, şamdan vesaire semboller kullanınırki ibrani kökenlidir ben o şekilde olmadığı kanaatindeyim sen haklı olabilirsin yinede

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Mübarek sen haklı olabilirsin ama tılsım yazıtları bu şekilde olmaz genelde eski yunan tılsım tabletlerinde göz,el, şamdan vesaire semboller kullanınırki ibrani kökenlidir ben o şekilde olmadığı kanaatindeyim sen haklı olabilirsin yinede
Yok ustam ben o açıdan tılsım demedim. Bronz gümüş kurşun bakır ve altın en büyük tılsım malzemelerindendir bilirsiniz. Bu tür objeler ucuz ve feda edilebilecek cinsten olduğundan genel olarak sık kullanabilecekleri yer açısından tılsım dedim.

Kafkaslı

Vip Üye
Yok ustam ben o açıdan tılsım demedim. Bronz gümüş kurşun bakır ve altın en büyük tılsım malzemelerindendir bilirsiniz. Bu tür objeler ucuz ve feda edilebilecek cinsten olduğundan genel olarak sık kullanabilecekleri yer açısından tılsım dedim.
EYVALLAH kurbanim

Üst Alt