Temizlenmisler herhalde ,Malzemesi bronza benziyor.
Eğer bronz ise hiç oksit yapmamış olması soru işareti doğurur.
Temizlenmisler herhalde ,Malzemesi bronza benziyor.
Eğer bronz ise hiç oksit yapmamış olması soru işareti doğurur.
Ben şöyle anlatayım bir yöneticin statüsü yüksek bir kişinin nişanı kişinin hangi makamda olduğunun belgesi ustalar ne der bilmem daha başka bit şey varmıdır yokmudur unuda bilmem bir işaret yada başka bir anlamı yok
Mübarek sen haklı olabilirsin ama tılsım yazıtları bu şekilde olmaz genelde eski yunan tılsım tabletlerinde göz,el, şamdan vesaire semboller kullanınırki ibrani kökenlidir ben o şekilde olmadığı kanaatindeyim sen haklı olabilirsin yinedeYunan dönemine ait bronz tılsım araçlarından biri sadece. Obje bilhassa hint yunan krallığı döneminde terazilerin ağırlık ölçülerinde sık kullanılmıştır. Ticaret yolunda çıkar genelde. Altın ve gümüş olanı banka noktasında olduğunu ve o bölgenin kadim ve önemli noktalardan biri olduğunu gösterir. Ticaret barışı olan yerlerde daha farklı şekillerde de karşımıza çıkabilir.
Yok ustam ben o açıdan tılsım demedim. Bronz gümüş kurşun bakır ve altın en büyük tılsım malzemelerindendir bilirsiniz. Bu tür objeler ucuz ve feda edilebilecek cinsten olduğundan genel olarak sık kullanabilecekleri yer açısından tılsım dedim.Mübarek sen haklı olabilirsin ama tılsım yazıtları bu şekilde olmaz genelde eski yunan tılsım tabletlerinde göz,el, şamdan vesaire semboller kullanınırki ibrani kökenlidir ben o şekilde olmadığı kanaatindeyim sen haklı olabilirsin yinede
EYVALLAH kurbanimYok ustam ben o açıdan tılsım demedim. Bronz gümüş kurşun bakır ve altın en büyük tılsım malzemelerindendir bilirsiniz. Bu tür objeler ucuz ve feda edilebilecek cinsten olduğundan genel olarak sık kullanabilecekleri yer açısından tılsım dedim.