Teşekkürler ustamİlk fotoğraftaki sunak doğal.
İkinci fotoğraftaki işareti ben yeni gördüm. Ne ifade ediyor bilmiyorum.
Şöyle baktığımızda burda doğal olan bir şey yok gibi duruyor bundan daha fazla ne olabilir onada bakabilirsin ters giden bir durum gibi duruyor yani bu olandan daha fazla işaretin olacağı bir yere benziyor tam etrafi göremesekte genel olarak bu tür oymalarin bu tür işlemelerin devamı olur gibi yani hocam bu atıkların doğal değil temiz bir cihaz al sağına soluna güzelce bir bak cihazı gezdir diyer ustalarda baksın ona göre güzel bir gezinti yap derimBunlar doğal mı ustalarım fikrinizi almak isterim.Simdiden teşekkür ederim
Bunlar doğal mı ustalarım fikrinizi almak isterim.Simdiden teşekkür ederim
Üstadım bunlar daha önce paylaştığım kare oymalar ve kanallı Sunak hepsi aynı bölgede. İşin kötü tarafı nokta tespiti yapamıyoruz.Elimizdeki cihaz da bozuk çıktı çubuk kullanmayı beceremedik normal dedektör de taşı toprağı altın mıdır herşeye ötüyor kala kaldık öyleŞöyle baktığımızda burda doğal olan bir şey yok gibi duruyor bundan daha fazla ne olabilir onada bakabilirsin ters giden bir durum gibi duruyor yani bu olandan daha fazla işaretin olacağı bir yere benziyor tam etrafi göremesekte genel olarak bu tür oymalarin bu tür işlemelerin devamı olur gibi yani hocam bu atıkların doğal değil temiz bir cihaz al sağına soluna güzelce bir bak cihazı gezdir diyer ustalarda baksın ona göre güzel bir gezinti yap derim
Tepeler var ama bu şekilde olup olmadığına hiç bakmadım üstadım.Birqz daha açar mısın konuyu üstadbu taşların çevresinde ikinci resimdeki gibi bir tepe varmı
Hayır Bunlar işaret doğal değil geniş açıda resim gerekiyor oymanın hemen sol tarafında kuyuya da mezar sonra kabartma koyun çivisidir ya başka bir kuyu daha vardır hep kabartmayı kabartma olarak düşünme tersine çevirirsen oyma olur detaylı bir şekilde resim atarsanız yorum alabilirsiniz.Bunlar doğal mı ustalarım fikrinizi almak isterim.Simdiden teşekkür ederim
Walla kısacası yok deyil bence güzel yer güzel şeyler de bulabilirsin ama dedektör 2 aşama yani iyi deyilse dedektörün önce güzel hakikatli bir cihaz ayarla derimÜstadım bunlar daha önce paylaştığım kare oymalar ve kanallı Sunak hepsi aynı bölgede. İşin kötü tarafı nokta tespiti yapamıyoruz.Elimizdeki cihaz da bozuk çıktı çubuk kullanmayı beceremedik normal dedektör de taşı toprağı altın mıdır herşeye ötüyor kala kaldık öyle![]()
resmin sol tarafında tepe varsa ordada kayalar varsa orayı iyice incele işaret ara bu işaretlerin dört tarafının resimlerinide çek tepeler varsa onları görecek şekilde olsun resimler tabiki imkanın varsaTepeler var ama bu şekilde olup olmadığına hiç bakmadım üstadım.Birqz daha açar mısın konuyu üstad