Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mezar girisine kovuslandirilmis hotasan yapistirmali tonluk kayalar muhakkak da ne mezari anlayamadim rutbeli mi ne bu ustam ilk kez denk geldik calismadiimiz yerden soruyon asi usta allahtan universitede prof flan deilsin varya yoksa ogrencilerinin vay haline diyebirdim
mahzen simgesi iscili avir olan bir kilse mahzenine benziyor ustam iscilik 1 kalite taslar hepside horasanlan sivanmis uzun ve dar olan tuneli vardir ama bos deyildir ustam
ASI abi buna benzer yerim var roma kislse yerinden 50 mt uzaklikta ayni sekilde 3 cer tas ust uste konma ve kilseye ayit mezarlik alani basliyor tam bu basetim taslarin arkasindan bu taslarin yine arasindan cubuklarlan az bir dikatli inceledimde 6 mt derinde 6x6 mt bir bosluk verdi benim supemi ceti yine toplu kilseye ayit oldu bir toplu mezar odasi.boslun icinde metal cekimi almadim.kilsesi cok uzakta olamaz arazi saten sana burda kendisini anatir abi taslar orjinal roma iscili var