Burada Mezar Var Da | Define işaretleri ve anlamları

Burada Mezar Var Da

yoksul

Kullanıcı
altdan ikinci fotodaki büyük kayayla önündeki küçük kayanın ortasında girişi küçük kayanın altından olmalı merdivenle odaya iner .Tabi ki doğruysa onu da sen kontrol et ,ben sadece fikrimi söyledim

Ekli dosyalar

• Karşılama Taraması.jpg
    Karşılama Taraması.jpg
    504.3 KB · Görüntüleme: 3

MAVRAN

Vip Üye
Mezar olması için işaret olmalı eğer böyle bir mezar ise bırak rahat uyusun benim gibi fakirin biridir. Ancak yoksul ustanın dediği gibi yeraltı bir oda olabilir olabilir de onun da bir işareti olmalı hadi işaret yok en azından boşluk kontrolü yapın da ezbere çalışmış olmayın. Amma ben firsat bu fırsat kas yapacağım diyorsan başka :D hadi rast gele.

yoksul

Kullanıcı
MAVRAN ustam ben oradaki büyük olan kayanın yatan bir adamın suratı gibi gördüm,taş biraz toprak altında kalmış gibi o taşın etrafını temizlerlerse gerçekten surat figürü varmı belli olur ,dediğim gibi sutat resmiyse dediğim yerden oda girişi olabilir diye düşündüm ,Biz nuradan çıkarıp eline veremeyiz onlar da bir gayret araştırsınlar

TEVFiK

Vip Üye
Mezar olması için işaret olmalı eğer böyle bir mezar ise bırak rahat uyusun benim gibi fakirin biridir. Ancak yoksul ustanın dediği gibi yeraltı bir oda olabilir olabilir de onun da bir işareti olmalı hadi işaret yok en azından boşluk kontrolü yapın da ezbere çalışmış olmayın. Amma ben firsat bu fırsat kas yapacağım diyorsan başka :D hadi rast gele.
SelamunAleyküm bana pek darılmayınız ama bende aynı Sayın Mavran Ustam gibi görüp düşünüyorum Allah yar ve yardımcınız Olsun Saygılar

burgaz

Kullanıcı
altdan ikinci fotodaki büyük kayayla önündeki küçük kayanın ortasında girişi küçük kayanın altından olmalı merdivenle odaya iner .Tabi ki doğruysa onu da sen kontrol et ,ben sadece fikrimi söyledim
dedigin yerden bir resim buldum ustam.kayanin onunden20200202_135601.jpg

yoksul

Kullanıcı
doğal taşların doğada dik bir şekilde durması madeni paranın dik durması gibi zor olasılıktır ,bence aradığın mezar orada bir yerde dik dediğim yer bence doğru olablir ,güvenli bir makinayla emin olmalısın

Üst Alt