Burası nere ustalar anlamadm | Define işaretleri ve anlamları

Burası nere ustalar anlamadm

acemimeraklı

Kullanıcı
Tüm actığım konuları aynı bölgede cektim ustalar

Daha cekip atmadım ve cekmedim cok oyuklar var ustalar

sondurak

Kullanıcı
Cevap: Burası nere ustalar anlamadm

Burası nere ustalar anlamadm

,,Konu Başlıgın Biraz Garip Olmuşsomurtuk:confused:..Bu Resimler Nerden Elinize Geçti.:confused:.2'Yer Açılmı
ş Zaten..Biraz Açıklama Yap Devam Ederiz.çiçek sana. Güzel Kardeşim.. Bekliyoruz.çiçek sana.

acemimeraklı

Kullanıcı

burası sarp kayalık bı alan bana bukadar duzgun kayaların olması bıraz garıp geldı. bence bellı ama ustalarım daha ı bılır dedıgım konudakı resımlerde burdan yanı cok genıs bır alan ama kayalar cok guzgun

acemimeraklı

Kullanıcı

usta acılmıs dedıgın yerden cok var orda mezar ısaretı demıslerdı bana yardımcı olursan sevınırım

sondurak

Kullanıcı

,,Yer ,,10,, Numara,, Açılmış Yerler Var.:confused:.Sonucu Meçhul Yani çiçek sana.Buralarda Sizden Önce Piknik Yapanlar Olmuş.çiçek sanaÖncelikle Yasal Çalışmaya Uygunmu :confused: Sit Alanına Benziyor Onu Araştırçiçek sanaGeriden Çekilen Resimlerini Paylaşçiçek sanaDar Alanda Paslaşma Olmazçiçek sanaResmi İşlemlere Uygunsa Buradan Çorba Çıkarimage123çiçek sanaHangi Bölgedesin Onuda Bilmekte Fayda Varçiçek sana.. Cevap Bekliyoruz..çiçek sana

acemimeraklı

Kullanıcı

ustam burası sit alanı değil onu biliyorum bunlar uzaktan cekmiş olduklarım nasıl anlatayım 1km alan icinde yan yana büyük kayalar bunlar yani burayı uzaktan fotolama şansım var ama cok uzak olur yani sadece orda kayaların olduğu gözükür bide arkadaşlar kimseye güvenmiyor yeri bulurlar diye valla ben okadar ısrar ettim yok dediler

DRAGON-34

Kullanıcı

Sayın arkadaşım konu başlığın ve yazdıkların dan hep bize soruyorsun BURASI NERE bende sana soruyorum daha uzak fotoları varmı diye burada birşeyler var ama mezar desem atmış olurum ..kasa desem tutmuş olurum ben buradan sana soruyorum BURASI NEREDE uzaktan fotosu olsa daha emin konuşulur .Bence burası kaya mezar alanı yani mezarlık kaya mezarların içlerinden değerli malzemeler çıktığı gibi mezar girişlerinin yakınlarında hediye kasaları oluyor benim işretlediğim yerleri bak bakamazasan baktır içleri boş çıkmaz sanıyorum sende bilirsin ki mezar işleri uzmanı ERSAN USTAMIZ o 300m den kayayı ve içindekileri biliyor ALLAH dan korkmasam ERSANA soracağım içinde yatan meftaların öteki dünyada halleri nedir diye anlayan anlar kal sağlıcakla

acemimeraklı

Kullanıcı

ustam cok doğru yazmızsın ben sana yaşımı söyliyeyim en iyisi ben 22 yaşındayım daha yeni başladım bu işlere ve mezardan birşey alırsam günahı olurmu o son yazdığın cümleyi okudum icime sıkıntı düştü. Alanda geri gitme mesafem yok ustam o yüzden cekemiyorum yüksek biyerde

acemimeraklı

Kullanıcı

işine yaramaz ama resimleri cektiğim alan burası

Üst Alt