slm ustalarim buyun bu cesmeye gitim resim cemeye insanin hic aklina geleyecek bir yerde cok derin bir orman icinde ---etrafi cook uzaklarda kezdim hic bir mezar yerlei bulamadim sade bu cesmenin 400 metre arkasinda osmanli yasam yeri var tam bu suyun akti yer yunu su icinde ,,bataklik ,,gibi bi yer ---bu deyirmen tasina benzeyen bir tas var tam bu suyun unune akti yerde,,
ustam bu da tam suyun aktini ustunde ,,diploma gibi ,,arapca yaziyor ,,o kucuk delik mahkap deli deyil iyice yokladim kucuk bir murc 1 sm derinlikte---hem ustalarim tam cesmenin akti yerin arkasini 30sm kadar derinde kazmislar.
burada benim baktim basdamaklar 6tane asaya doru cesmeye doru iniliyor
burada durdim yer uzak cekimi soldan
bu yerde yun yakin cekimi
bu da uzak cekimi
ustalarim bu da basetim deyirmen tasina benzeyen tas tam 1 mt suyun akti yunde
baska resim cekemedim telefon saten dandik bir telefon biyin gucu okadar aliyormus ,,(alkış)image123koptumkoptumkoptumkoptum
ustam bu da tam suyun aktini ustunde ,,diploma gibi ,,arapca yaziyor ,,o kucuk delik mahkap deli deyil iyice yokladim kucuk bir murc 1 sm derinlikte---hem ustalarim tam cesmenin akti yerin arkasini 30sm kadar derinde kazmislar.
burada benim baktim basdamaklar 6tane asaya doru cesmeye doru iniliyor
burada durdim yer uzak cekimi soldan
bu yerde yun yakin cekimi
bu da uzak cekimi
ustalarim bu da basetim deyirmen tasina benzeyen tas tam 1 mt suyun akti yunde
baska resim cekemedim telefon saten dandik bir telefon biyin gucu okadar aliyormus ,,(alkış)image123koptumkoptumkoptumkoptum