sag tarafinda kanalin acik olan onun mezari mi.o kirmizi yer neden orda.yaninda agac koku yok,altinda ates yanmamis.
sag ol ustam.kurban bayraminiz kutlu olsun USTALAR.
kanalın altında bak ne var. birde açılmaya çalışılmış yere bak ne göreceksin. ne anlayacaksın.
iyi tahmin edilmiş ama acemice çalışılmış yeterli tespit yaparak emin olunamamış.
hayırlı bayramlar burgaz kardeşim. bulgaristandaki bütün dindaşlarımızın da bayramını kutluyorum.
yurt dışında olduğun için bu kadar rahat yazıyorum.
dragon usta , V işareti genelde her yerde karşımıza çıkar.. Ama bu fotoğraftaki yer gibi mahzen oda mağara tarzı yerlerde çok rastlanır. Özellikle girişlere yapıldığının idrakındayım.Hayırlı bayramlar Arkadaşlar işaretlemiş olduğum yerdeki bu işareti yani sanki bir hayvana ısırtılmış gibi duran bu pozisyon genelde mahsen olan yerlerde karşıma çıktı bu olay burada da mevcut ilk zamanlarda acaba doğal mı diyordum ama ne tesadüf ki her mahsenli kayalıkta karşıma çıkıyor..Siz değerli usta arkadaşlardan bu konuda fikri olan varsa hazır bir konu açılmışken bilgilenirsek iyi olur diye düşündüm konu sahibi arkadaş hakkını helal et senin konun çözümüne katkısı olur İNŞALLAH unutmadan bu mahsenin girişi kayadan ve ağzı kayayla kapatılmış oluyor VOLCAN işleri