üstad merak ettigim neyden dolayı forum kurallarını okuyacak bi anlam veremedim açıklarmısınForum kurallarini okumani oneririm arkadasim
anladım da üstad resim üzerindeki yazıların pek önemi yok ama normal yazılan yazı büyük olursa dediginiz sekilde olabilir.. iyi forumlarBati yon guney yon buyuk yazi
Küçük olan haç ı derken hangi yönde aramalıyım ve bir mesafe belirtmeniz mümkün mü teşekkür ederimküçük olan haçı bul iki adet mezarın vede paran var 21 adımı geçmez
Evet küçük delikler var fakat parmak girmez usatm.Arka tarafta Çakıl yığma yok malesef kliseni olduğu bölgeyi resimde işaretedim şimdi ben ne yapmalıyım aceba ???110 dan fazla haç çeşidi var ve hepsinin anlamları farklıdır. Bu gördüğüm kadarıyla catalli Ermeni işi. Alanı kutsamak ve korumak amacıyla yapılır. Yakınlarda kilise ve acı suda olmalı.
Yön güney bu durumda her yönde olabilir. Ters yönde yani arka taraflarında hafif cakıl yığma tumsek ara. O arkada kazılan yere bi metal testi lazım. Etrafınada.
Batıdaki o taş yağmaları anlayamadım. Tarla taşımı.
İşaretin yaninda galiba küçük murç delikleri var. Öyleyse içlerine işaret parmağını sok bi yokla, düzmü gidiyor yoksa yönmü veriyor. Haçın üstünde elini bi gezdir hafif bombe yapan kısım varsa o yönde araştırmalar ını yoğunlaştır.
Selametle