Onların hakkından Kader ustam gelirYıllar önce ineğe bir taş atmıştım Arada dik şekilde kalan bir para buldum oldukça eskiydi Üzerinde iki şapkalı adam var dı Dedim kim şapkalı adamlar Şimdi anladımki romalılar
Öyle birşey bulursan bir daha bir daha o yöne atma. Hedefinde genelde insanları seç bizim kafamıza doğru at biz asisti karşılarızYıllar önce ineğe bir taş atmıştım Arada dik şekilde kalan bir para buldum oldukça eskiydi Üzerinde iki şapkalı adam var dı Dedim kim şapkalı adamlar Şimdi anladımki romalılar
Kardaşım,Yıllar önce ineğe bir taş atmıştım Arada dik şekilde kalan bir para buldum oldukça eskiydi Üzerinde iki şapkalı adam var dı Dedim kim şapkalı adamlar Şimdi anladımki romalılar
Bende ineğe niye taş attığını anlamadım. Etinden, sütünden faydalandığımız hayvana taş atılır mıKardaşım,
İneğe taş attıgını anladım.
Parayı bulmanla ineğin arasındaki irtibatı çözemedim.
Bende ineğe niye taş attığını anlamadım. Etinden, sütünden faydalandığımız hayvana taş atılır mı
Kardaşım,
İneğe taş attıgını anladım.
Parayı bulmanla ineğin arasındaki irtibatı çözemedim.
olur gurban yalnız ben üst tarafta etiket bölümü var oraya aklıma gelenleri yazıyorum gogul indeks için sanırım aynı işlevi görüyor bildiğim kadar @BoZKurT a sormak lazım etiketleme aynı işi görüyormuHocam
Konu başlığı
Coin/Sikke Erennio Etrusco şeklinde olsa daha mı iyi olur? Google aramalar index için?
Eline sağlık abi güzel paylaşımlar.
Hele sarılar çok güzel parlamakta