ustalar burası bizim sultandağında eber gölü yanında ve zamanında açılmış bir yer. ama hala benim görüşüm burada başka odalarında olacağını düşündüğüm belirtiler var. işte resimler. silüete dikkat edin!
yukardaki resmin şüpheli yerleri:
yakından giriş:
2. resimde en sağda işaretlediğim, yere bitişik bence başka bir kapak olan yer:
bu resimde kayalığın en sağında kalıyor ve kaya bitişi ile toprağın birleştiği yerde bulunuyor. kaya işlenerek içi oval şekilde oyulmuş ve T şekli verilmiş gibi duruyor ve altında bir kaya yarığı var, insan giremiyecek şekilde dar ilerliyor:
bu da çok zirve bozkır bir dağın tepesinde yaklaşık 4 sene önce avda gezerken önüme denk gelen ve hala o gün bugündür gidemediğim bana göre Haç işareti olan bir kaya( yerde bulunuyor):
bu da başka bir mevkide amcamın keşfettiği kapağa benzer yüksek bir yerde duran kaya:
ne dersiniz ustalar şüphelenmekte haksızmıyım
yukardaki resmin şüpheli yerleri:
yakından giriş:
2. resimde en sağda işaretlediğim, yere bitişik bence başka bir kapak olan yer:
bu resimde kayalığın en sağında kalıyor ve kaya bitişi ile toprağın birleştiği yerde bulunuyor. kaya işlenerek içi oval şekilde oyulmuş ve T şekli verilmiş gibi duruyor ve altında bir kaya yarığı var, insan giremiyecek şekilde dar ilerliyor:
bu da çok zirve bozkır bir dağın tepesinde yaklaşık 4 sene önce avda gezerken önüme denk gelen ve hala o gün bugündür gidemediğim bana göre Haç işareti olan bir kaya( yerde bulunuyor):
bu da başka bir mevkide amcamın keşfettiği kapağa benzer yüksek bir yerde duran kaya:
ne dersiniz ustalar şüphelenmekte haksızmıyım