ewet saygıdeğer ustalarım abilerim.daha bol resim var .yorumlarınızı bekliyorum..
ÇOK ÇOK GÜZEL.
..öncelikle sağolun ustam .işim gerği geç cevap yazdım kusura bakmayın.büyüklerden duyduğum anlatılanlara göre buraya gittim.söylediklerindendeçok eminler .ben dediğim gibi hazırlıksız gittim.teizlemek için bir şey almadım yanıma ama bir dahaki sefere hazırlıklı idip merdivenide gösterecem inşallah..Ustam öncelikle emeğinize sağlık.4.resimde merdiven olduğunu söylüyorsunuz, akâbinde 5 .ve 6. Resimdeki devasa kayada bir işaret var ve bu kaya şelâlenin tam önünde galiba. Şimdi bu işaret merdiveni andırıyor, karşısında merdiven varsa ki var diyorsunuz , bu kayadaki işaretin merdiven olduğunu varsayarsak sizcede bu biraz tuhaf değilmi? Yani görünen bir merdivenin işaretlenmiş olması mâlumun ilân ı olmazmı? Yine söylüyorum eğer o merdiven isaretiyse acaba neyi anlatıyor, burda Ben bir insiyatif alacak olsam şelaleye odaklanırdım. Bakalım pazılın parçaları yerlerine sırasıyla oturacakmı? Ustaların yorumlarını merakla bekliyorum. Emeğiniz için tekrar sağolun. (alkış)