çok güzel eski değirmen yeri ve şelale... | Define işaretleri ve anlamları

çok güzel eski değirmen yeri ve şelale...

KERASUS

Kullanıcı
...

..

..

....burada merdiven vamış yukarıya çıkmak için .basamak .ama çok çıtır olduğu için hazırlıksız gittik temizleyemedim şimdiden özür dilerim.bende görmek isterdim..

... şelalenin tam önünde dvasa kaya ve üzerinde bin bir işaret ..

...

..

....

...

..

...

.. kayanın alt kısmı ...

..

... değirmene bakan kısım...

.... kayanın batıya bakan alt kısımı..

..bu işaretler toprak altındaydı ..biraz temizledim ..

...ve değirmenin olduğu yer..

ewet saygıdeğer ustalarım abilerim.daha bol resim var .yorumlarınızı bekliyorum..

KERASUS

Kullanıcı
Cevap: çok güzel eski değirmen yeri ve şelale...

....değirmen yeri burası...

KERASUS

Kullanıcı

....

.....kuzeyden görünüm ön taraftan ...

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı

Ustam öncelikle emeğinize sağlık.4.resimde merdiven olduğunu söylüyorsunuz, akâbinde 5 .ve 6. Resimdeki devasa kayada bir işaret var ve bu kaya şelâlenin tam önünde galiba. Şimdi bu işaret merdiveni andırıyor, karşısında merdiven varsa ki var diyorsunuz , bu kayadaki işaretin merdiven olduğunu varsayarsak sizcede bu biraz tuhaf değilmi? Yani görünen bir merdivenin işaretlenmiş olması mâlumun ilân ı olmazmı? Yine söylüyorum eğer o merdiven isaretiyse acaba neyi anlatıyor, burda Ben bir insiyatif alacak olsam şelaleye odaklanırdım. Bakalım pazılın parçaları yerlerine sırasıyla oturacakmı? Ustaların yorumlarını merakla bekliyorum. Emeğiniz için tekrar sağolun. (alkış)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

Kıymetli ustalarımızın yanında bize yorum yapmak beni biraz rahatsız ediyor ama gördüğümüde söylemeden duramadım kolay gelsin hayra vesile olması dileğiyle inşAllah...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

lacivert ustam,yorumlarınız beni hayrete düşürüyor.ilk kez bir kaç yorumunuzu görüyorum. ,inşaallah devamlı olur.
komana kardeşimizde,mantıklı yorumlarına devam ediyor.
buranın üstündeki değirmene kadar gittim. lakin yorgunluktan buraya inmek nasip olmadı. görünce hayıflandım.
konudaki çizimde zorlanıyorum şu an. sondan 5. resimdede fırın ağzı ve kare türü oymaları ciddi buldum. olaylarıda çok yakınlarında.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

ÇOK ÇOK GÜZEL.

NOVANDA

Kullanıcı

Selam
Mezar işaretleri dışında
Gözüme 3 yer takıldı
üst üste bindirilmiş 3 kayanın ortasındaki kaya,kayanın yanından gelen su kanalının kıvrım yaptığındaki yosunlu yer ve suyun toprakla buluştuğu nokta larda aranmalıdır diye düşünüyorum.
allah muaffak etsin...

KERASUS

Kullanıcı

Ustam öncelikle emeğinize sağlık.4.resimde merdiven olduğunu söylüyorsunuz, akâbinde 5 .ve 6. Resimdeki devasa kayada bir işaret var ve bu kaya şelâlenin tam önünde galiba. Şimdi bu işaret merdiveni andırıyor, karşısında merdiven varsa ki var diyorsunuz , bu kayadaki işaretin merdiven olduğunu varsayarsak sizcede bu biraz tuhaf değilmi? Yani görünen bir merdivenin işaretlenmiş olması mâlumun ilân ı olmazmı? Yine söylüyorum eğer o merdiven isaretiyse acaba neyi anlatıyor, burda Ben bir insiyatif alacak olsam şelaleye odaklanırdım. Bakalım pazılın parçaları yerlerine sırasıyla oturacakmı? Ustaların yorumlarını merakla bekliyorum. Emeğiniz için tekrar sağolun. (alkış)
..öncelikle sağolun ustam .işim gerği geç cevap yazdım kusura bakmayın.büyüklerden duyduğum anlatılanlara göre buraya gittim.söylediklerindendeçok eminler .ben dediğim gibi hazırlıksız gittim.teizlemek için bir şey almadım yanıma ama bir dahaki sefere hazırlıklı idip merdivenide gösterecem inşallah..

Üst Alt