Onur kardeşim sitemize hoş geldiniz umarım hayırlara vesile olsun birinci resimdeki kaya parçasını at veya eşek olarak değerlendiriyorsan ben pek benzetemedim farklı yönlerden resimleri varsa yüklemelisin kısıtlı resimlerle sizi yönlendirmek doğru olmayacaktır kolay gelsin...
Konunuzu çözümünü istediğiniz fotoğraflı işaretler bölümüne aldım buradan konunuzu takip edersiniz.
Hoşbuldum, Teşekkürler
Daha net resim çekebilirsem sizinle paşlaşıcam ..kolay gelsin
[/IMG]
EVET BU KAPAK TAHMİNDİ KAPAGIN ALT KAYALIKTA ON METRE TÜNEL SONU İKİ KİŞİNİN KALACAGI MAGARA FOTOSU ŞU ANYOKBu kapak olsaydı bukadar basitlendirilemez,Kapak daha çok görünmeyen yerlere yada kendi mazemesinden alınarak hiç dikkat çekmeyecek bir yerinde doğal görümüne çok iyi uyarlanması gerekirdi
Güzel kardeşim çok şükür anlama kıtlığımız yok bağırmayada lüzum yok değilmi!EVET BU KAPAK TAHMİNDİ KAPAGIN ALT KAYALIKTA ON METRE TÜNEL SONU İKİ KİŞİNİN KALACAGI MAGARA FOTOSU ŞU ANYOK
estafurla kimseye öyle birşey söz konusu olmaz öyle diyosan özür dilerim hatdim deyilGüzel kardeşim çok şükür anlama kıtlığımız yok bağırmayada lüzum yok değilmi!