sondan 3 cü ve 4 cü resim balık, kuyruk tarafı ve kafa tarfı yönlerini tam olarak resimlermisinz kuyruk tarfında müjdesi duryormu bakalım kafa istkameti havya mı bakıyor??? bakdı tarfda yöde yukarıya doğru resimleyin görelim, zirvesine çıkdızmı buranı ??kilise maasdır gibi duryor geel olarak lakin haç göremedim...
wolf_52 ustam öncelikle yorumunuz için teşekkürler malesef uzak çekim reimler yok bunları bi arkadaş çekmişti ama bir dha gittiğimde bölgeye ben uzaktan resimleri de çekicem saygılarımlasondan 3 cü ve 4 cü resim balık, kuyruk tarafı ve kafa tarfı yönlerini tam olarak resimlermisinz kuyruk tarfında müjdesi duryormu bakalım kafa istkameti havya mı bakıyor??? bakdı tarfda yöde yukarıya doğru resimleyin görelim, zirvesine çıkdızmı buranı ??kilise maasdır gibi duryor geel olarak lakin haç göremedim...
BABACONDA ustam öncelikle yorumunuz için teşekkürler haklısınız resimler net değil bir dahaki gidişimde dha net resimler atacağım saygılarımla2nci resimde gorunene yer magarami yoksa acilan yermi birde resimleri uzaktanda cek bu şekilde net belli değil.
Kaan kardeşim, burada oda mezarı mevcut. belki birden fazla. şurası demiyorum. kaya yapısının içinde ayni tarz yerler olduğu için yanılma olsun istemeyiz. imkan varsa,sol kısım ve soru işareti koyduğum yerin netleşmesi için pikseli yüksek makina ile çekilmesinde fayda var.
diğer resimler çok yakın olmuş. bunları da kayanın toprakla birleştiği yerleride görebilecek şekilde geniş açılı çekilmesi gerekir. birde burada dere vs. ne kadar yakınında. biraz çevresel olarak önce geniş bir alanı inceleyerek ,dikkat çeken noktalarıda belirlemek,mümkünse boşluk ve maden tespiti yapmak ,olmazsa görüntüleyerek bilgilerle beraber paylaşmak gerekir. çünkü olayları belli mesafeye gider. burada baş , kuyruk sol çapraz gibi ifade ederiz,,sen onu arazi üzerinde oturtamayabilirsin. onun için göle düşen taşın daire çizerek genişlemesi gibi geniş bir alan incele ve kaya tümsek setli yerleri ,belki bunlarda murç izi vs de olabilir.oraların buraya yönünün mesafesini belirterek paylaşman yararına olur. selametle.
hattap hocam valla balık resminin çizgileri çok nizami gibi gelmedi yani bir işaret bu kadar antisimetrik olabilir mi? ben pek güvenemiyorum o yüzden ustalara soruyorumeğer bu işaretler sonradan yapma işaret deyilse sen malzemenin yanındasın çok iyi bir desteğe ihtiyacın var ayrıca her işaretin çok matamatiksel hesapları var bunu hatırlatırım buradaki çok değerli ustalar var onlar sana bilgi verecektir