Define mekanı üyeleri konu adını dede tepesinden diye açmamın sebebi çok eski konularımda bu dedemizi konu olarak açmıştım fakat şahsımın nasipsizliği veya beceriksizliğimden dolayı olmadı..
Geçen hafta sizler gibi değerli dostlarımla birlikte havalar iyice soğumadan güzel bir tokat kebabı yapalım hemde nerede ne yanlış yapmışlığımın öz eleştirisini yapmak için dedemizi ziyaret ettim üç asırlık tek cins ağacımız yerinde duruyor üçgen yapan tek ağacımızın kuzey batı yönünde kesik dalının 5 metre civarında toprağın biraz çöktüğünü farkettim çöküntü yerin resmini eklemiyorum..
Dostlarımla beraber tokat kebabını yaparken etrafı tekrar gezdim doğu tarafında gördüğüm bir çok yer eşilmiş yarım bırakılmış kaba düzence eşildiğini düşündüm nedense..
Dedemizin batı yönü çok ihtişamlı geldi yol kuzeyden gelip güney yönüne ilerlemekte ve sağlı sollu eskiden sabit olan ve yerleri değiştirilmiş 12 çeşme olduğu söylendi malum mevsim kurak geçtiği için çeşmeler kurumuş ve tatlarına bakamadım..
Sahte dedeler,evliyalar ülkemizde malum çok fazla sistemi tam anlayamayıp şahsım nasiplenemedim sizlerin faydalanması açısından belkide şahsımında nasipleneceği bir kaç resim çektim paylaşmak istiyorum..
Yorumlarınız için teşekkür ederim..