Define yeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legendry-46

Kullanıcı
Yasaklı
Arkadaşlar kendi arazimizde bir yüksekti var, daha önce küçük bir lahit daha sonra da 2 tane küp bulundu.
Araştırmaya değer mi sizce?
Tarlanın o bölgesinde mahsul olmuyor, su vurgunu var, sürekli ot çıkıyor, orda olmayan taş kum çıkıyor.

Ekli dosyalar

• IMG_1738.jpeg
    IMG_1738.jpeg
    640 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1771.png
    IMG_1771.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 48

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Arkadaşlar kendi aramizde bi yüksekti var daha önce küçük bi lahit daha sonra da 2 tane küp bulundu araştırmaya değer mi sizce tarlanın o bölgesin de mahsul olmuyor su vurgunu var sürekli ot çıkıyor orda olmayan taş kum çıkıyor
Bitki örtüsünü inceleyip yazın. Mümkünse kroki çizip veya fotoğraflayıp o şekilde istekte bulunun

legendry-46

Kullanıcı
Yasaklı
Bu şekilde kist parçaları çıkıyor 2 kat gibi o bölge

Ekli dosyalar

• IMG_3124.jpeg
    IMG_3124.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_3125.jpeg
    IMG_3125.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3119.jpeg
    IMG_3119.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3114.jpeg
    IMG_3114.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 38

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bu şekilde kist parçaları çıkıyor 2 kat gibi o bölge
Çok ilginç, bu kaya modelinin olduğu yerde bu bitki örtüsü şaşırtıcı. Arazinizin dışında normal kırsal olarak geçen yerlerdeki birki örtüsü birki çeşitlerini çekme şansınız var mı? Lahit çıktığını söylüyorsunuz ama bitki örtüsünde kenger veya yaban dikeni yok. Olmasını gerektiren beyaz kök bitki çeşidi var ama diken sınıfı yok.

legendry-46

Kullanıcı
Yasaklı
Çok ilginç, bu kaya modelinin olduğu yerde bu bitki örtüsü şaşırtıcı. Arazinizin dışında normal kırsal olarak geçen yerlerdeki birki örtüsü birki çeşitlerini çekme şansınız var mı? Lahit çıktığını söylüyorsunuz ama bitki örtüsünde kenger veya yaban dikeni yok. Olmasını gerektiren beyaz kök bitki çeşidi var ama diken sınıfı yok.
Abi son baharda ekini ekiyoruz oluyor ama ilk bahardan o bilge de ekinler ölüyor orası ot çöp diken oluyor

legendry-46

Kullanıcı
Yasaklı
Burda ki taşlar da sadece o yükselti yerde var tarlanın başka bi yerin re yok bu taşlar nehir yataklarında ver o bölge de olma olasılığı sıfır

Ekli dosyalar

• IMG_3122.jpeg
    IMG_3122.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 25

legendry-46

Kullanıcı
Yasaklı
...

Abi hikaye mi anlatıyorsun ne diyorsun Allah aşkına bu konular da hiç bi bilgim fikrim yok bu sayfa da bilgi almak için yazıyorum sen bana hikaye anlatıyorsun

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
...

Abi hikaye mi anlatıyorsun ne diyorsun Allah aşkına bu konular da hiç bi bilgim fikrim yok bu sayfa da bilgi almak için yazıyorum sen bana hikaye anlatıyorsun
Kızma kardasim.
Madem hikayemi beğenmedin, sildim gitti. Özür dilerim.
Sen devam et, yazılmamış say yazdıklarımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt